[]

Evlendikten 2 yıl sonra düğün

Eş durumu için nikahlanıp ev kurup 2 yıldır o evde yaşayan çiftin 2 yıl sonra kına geceli kız almalı düğün yapması çok çok saçma değil mi ya? Çok merak ediyorum şuna ne var bunda gayet mantıklı diyecek bir kişi var mı?

Herkesin kendi hayatı sanane diyecekler yazmasın benim bir şeye karıştığım yok zaten sadece iki haftadır gördükçe şaşırıyorum.


 
Düğün zaten saçma, öylesi böylesi her türlüsü saçma.


  • bos gezenin bos ustasi  (22.07.18 15:54:00) 
Eğlencesine ya da akrabalardan para toplamak vs. için yapılırsa saçma olmaz.
Ama "biz kız aliyoz" edasıyla kıza da kurdele bağlayıp düğün yapılıyorsa nalaka derim. Oğlan sizin kız sizin zaten?

  • dont eat me  (22.07.18 15:57:34) 
Bence de saçma ama insanların bunu yapabilecek ekonomik güçleri varsa ve içlerinde ukte kalmasındansa yapsınlar. bazı insaların öncelikleri daha farklı hayatta. aile arasında kutlanıp sonrasında stüdyoda veya dış mekanda anı için fotoğraflar çekinilmesi daha mantıklı tabi.


  • alwayschargeneverbend  (22.07.18 15:58:52) 
@dont eat me kız iki yıl yaşadığı kendi evinden ailesinin evine gitmiş orda kurdeleli kız almışlar aaldkajd çok tiyatral


  • pastörizesüt  (22.07.18 16:01:57) 
mantıklı olmasına gerek yok. sebep altınlar + heves, ister gelin ve damadın ister ailelerinin hevesi.

evlenmek istemeyen adama evlenmek saçma, sade nikah isteyene düğün saçma, kır düğünü isteyene salon saçma... bu işin sonu yok. doğru cevap "bana ne".
  • nrmnm  (22.07.18 16:02:28) 
"benim aklıma yatmayan şey başkasının aklına nasıl yatar, hayret ediyorum" temalı çalışma.

nrmnm +1
  • idonthaveatvset  (22.07.18 16:24:09) 
Çok saçma. Aynı evde yasamiyo olsalar bi nebze anlarım ama
... yok ya, her türlü çok saçma.

  • elorelia  (22.07.18 16:55:26) 
Şahsi olarak benim yapmayacağım bir şey ama başka birisi yapıyorsa 'saçma' kategorisinde değerlendirmem. Kızin içinde kalmasin diye yapiliyordur, damat düğün çok istemiştir ya da sırf keyifleri için yapiyorlardir. İnsanların başka insanlara zarar vermeyen tercihlerini yargilamayi bırakalı çok oldu. Özellikle düğün dernek gibi konularda hiç mantık aramıyorum zaten.


  • fraise  (22.07.18 17:16:10) 
düğün, hele hele 2 yıl sonra nikah, düğün yapmak/tazelemek bana göre çok lüzumsuz ama heves ettilerse onlar adına diyecek bir şey yok.


  • Neill  (22.07.18 17:59:03) 
İnsanların mantığı, düşüncesi ne bilemiyoruz.

''Düğün yapamamıştık, şimdi hem durumlar müsait hem maddi olarak sıkıntımız yok. Tanıdıkları, eşi dostu, akrabayı çağırıp eğleniriz. Elimizde fotoğraflar, videolar olur ileride bakıp güleceğimiz, anacağımız bir olayımız olur.'' da diyebilirler.

Düğü,n aynı evde yaşamadan, imza atmadan, sevişmeden önce yapılması gereken bir şey mi? Kutlamanın mantıklı bir zamanı olmak zorunda değil.
  • Piukh  (22.07.18 18:14:42) 
Kiskanmissin. Kıskandım demek yerine kiskandigimiz şeylere saçma diyerek, kıskançlığı yok etmiş olmuyoruz.


  • dafaisss  (22.07.18 22:48:13) 
yav ne kıskanacak ya. he işi gücü yok bunu kıskanacak.
saçma ötesi.

  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (23.07.18 10:19:49) 
Altın dağıttık toplayalım kafası başka bir şey değil. 1 sene sonra düğün yapanı gördüm ben de. herkesin kendi hayatı. Garip diyemem ama gereksiz (bence) -ha herkesin kendi hayatı tabi.


  • lcha  (23.07.18 11:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.