[]

amerika vizesi

iki red yemem bir daha hiç onaylanmayacağım anlamınamı geliyor? neden ısrarla gelmek istiyorsun diye sorma ihtimalleri nedir. Bu gibi kurnaz soruları nasıl atlatabiliriz?




 
butun basvurular birbirinden bagimsiz degerlendiriliyor. 5 kez red yesen bile 6.da kabul alabilirsin, 5 kere kabul alsan bile 6. da red yiyebilirsin. defalarca red yiyen, amerikaya gittiginde kacak calistigi icin yakalanip sinir disi edilen, ama tekrar basvurdugunda kabul alan tanidiklarim var.

ikinci soruya gelirsek kurnaz soru yok. gercekten neden gitmek istiyorsan onu soylemen senin icin en iyisi, en ufak bir sekilde yalan soyledigini yada kurnazlik yapmaya calsitigini farkederlerse o zmn red yersin. en son gittigimde yandaki adam daha once hic mahkemede ceza aldin mi sorusuna hhayir dedi, gorevli de 20 yil once bilmem nerde birseyden dolayi ceza almissin, daha sonra ceza affedilmis neden soylemedin dedi ve reddi basti. daha onceki basvurumda da new york'a "gezme" amacli giden bir ogretmene "senin pennsylvania'ya gidecegini biliyorum, neden gizliyorsun" diye red basan gordum.
  • crucio  (22.07.18 14:14:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.