[]

Ankara'da ne yapilir?

Sunu yapmadan donme dediginiz ne var?




 
Maalesef "şunu yapmadan dönme" özelliği ankarada henüz aktif değil. Arge ekibi konuyla ilgileniyor. Ama bi "kızılay görmedim" deme.


  • kablelvuku  (22.07.18 00:18:39) 
1. Anıtkabir ziyareti
2. yok

  • guzel gunler gorecegiz  (22.07.18 00:24:10) 
@kablelvuku orijinal bir angarali olarak teessüf ederim.

Kaleye çıkılır. Çıkarken Anadolu Medeniyetleri Müzesi gezilir. Yine kale civarinda Koç müzesi ziyaret edilebilir. Ulus'ta Resim heykel müzesi ve 1. Meclis ziyaret edilebilir. Hatta sezonda gelseydin tarihi Büyük veya Küçük Tiyatro'da bir oyun izleyebilirdin. Hamamonunde gezilebilir. AOÇ'de kokoreç gömülür. Anitkabir ziyaret edilir. Kizilay'dan Tunali'ya yürünür Tunali'da Kugulu'da soluklanilir. Kizilay'dan Sakarya'da geçilip ucuz bira içilir. Altında araba varsa biraz doğa ile ic içe olmak istersen Eymir'e gidilir bisiklet sürülür.
  • karacigerim vur kadehlere  (22.07.18 00:28:26 ~ 00:30:32) 
Arkadaslar mobildeyim, ozellikle kahvalti olmak uzere yeme icme uzerine tavsiye verebilir misiniz? Yarin nerede kahvalti yapalim?


  • balpolen  (22.07.18 00:29:53) 
kahvaltı değil de herkes "aspava" diyip duruyor. onu bir deneyebilirsiniz öğleden sonra falan. ben de çok merak ediyorum.


  • c1b2k3  (22.07.18 00:31:59) 
Denedik onu, guzeldi


  • balpolen  (22.07.18 00:38:20) 
Mutlaka dolmuşa, metroya, ankaraya binilir insanlara selam edebilmek için çünkü bu insanların bazıları pırıl pırıl!
Ulus tarafında bir tur atılır çünkü buraların üzerine emanet bir Cumhuriyet vardır.
Oradan Sıhhiye gelir ve Mithatpaşa ateşi yükselirken der ki: Meşrutiyet ne ola ki? Karanfil'ler dökülür caddelere. Bir zamanların her türden gençleri o caddeden geçmiştir Kumrular gibi. Necatibey'de oturan pek muhterem emekli albayları da görürsünüz belki.
Yorulduysanız Kuğulu bir manzarada oturup çekirdek kola yapabilirsiniz bürokrosiden biraz uzaklaşmaya çalışarak.
Ankara'da varoluşun koşulları farklıdır nitekim bunlar hiçbir şey ifade etmiyor da olabilir.
  • Piukh  (22.07.18 00:40:18 ~ 00:40:59) 
papazın bağına gitme de nereye gidersen git. Pazartesi kapalı olmasa Altınköy'e gitmeni tavsiye ederdim. Kahvaltıda simit peynir çay istersen izmir caddesinin oralarda bulursun güzel simit. Simit yemeden gitme. Simit candır.
Bu arada pazartesi günleri tüm müzeler kapalı olur, Altınköy de bir açık hava müzesidir.

  • ne zaman emekli olacagim  (22.07.18 00:45:18) 
Sabahı pazar ya günler karışmış bende kusura bakma. Git sen Altınköy'e kardeş :)


  • ne zaman emekli olacagim  (22.07.18 00:54:38) 
Yıldız Aspavada (esattaki) ssk yemeden dönme. Pişman olmazsın


  • sylow  (22.07.18 02:37:06) 
Bak turkiyenin cok farkli bir yerlerini gormus ankarada yasayan ve ankarayi seven biri olarak diyorum aspvaya gitme parana yazik. Kugulu parka git orada ustlatta bi seyler ye ic veya la gioia'ya git orada yemek ye. Mesrutiyette uzungol kuzu doner diye bi yer var illa doner yiyeceksen orada ye hem oradan da kizilayi gezmis olursun. Sonra anitkabire git oradan bahceliye gec sim'den dondurma ye falan. Bunlarin hicbiri baska sehirlerde yapmayacagin seyler degil anitkabir haric tabii ama yine de benim tercihim boyle olurdu.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.07.18 10:57:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.