[]

katı meyve sıkacağı mı smoothie shaker mı

İkisi arasındaki fark ne arkadaşlar? Yapmak istediğim elmadır çeşitli sebzelerdir sıvı hale getirip öğün olarak tüketmek. Hangisini almak mantıklı?

Bir de ürün tavsiye edebilir misiniz 200tlye kadar


 
katı meyve sıkacağı alman daha iyi olur. ikisini de kullanıyorum bu arada.


  • teknikekip  (21.07.18 12:11:11) 
Merhaba, kullanmak istemedeki amaciniz eger kati besinleri sivi olarak tuketmekse, smoothie yapan makineler tam olarak o isi yapmiyor. Misal, bir havuc suyu yapamazsiniz.
Ama eger cok da sert olmayan besinleri cok kucuk ama sividan daha yogun bir hale getirip, yaninda sut, su ya da herhangi bir sivi ile karistirip icerim diyorsaniz Smoothie makineleri bence cok mantikli.

Ama benim acimdan ikisi arasindaki en belirleyici fark, temizlik isi oldu. kati meyve sikacaklarini temizlemek zor geliyor genelde insanlara. Bir iki kez kullanip, daha sonra tozlu raflara kaldiran cok kisi taniyorum. Ama bende vestel'in mix&go aleti var, abartmiyorum, malzemelerim hazirsa eger, yapip icip yikayip temizlemem 10dk suruyor en fazla.

Direkt her seyin suyunu cikarmak yerine yine senin zevkine gore sivi katkisiyla sulandirarak icmek istedigin seyler yapmak istiyorsan, ben kendi kullandigim bu aleti siddetle tavsiye ederim. buz da kırıyor buv arada. o da onemli bi ozellik bana kalirsa.

Modelden modele, daha kolay ya da zor is goren makineler olabilir. Ben sadece tek bir makine ozelinde konusuyorum :)
  • aksiyom  (21.07.18 12:26:58 ~ 12:31:26) 
5-6 farklı shaker kullanmış biri olarak,
ki vestel mix-go yu çıkartmadan evvel amazondan aeg'nin shakerını getirip kullanıyordum
şunu tavsiye ederim. neye göre

-motor gücü
-temizleme kolaylığı
-hacim

www.hepsiburada.com

aldım çok memnunum
  • kuşekağıt34  (21.07.18 12:31:24 ~ 12:32:45) 
Aslında smoothie makinesi de elma havuç gibi şeyleri sıvılaştırıyor ama içinde az da olsa su veya sıvı olması gerekiyor.


  • siyah giyen adam  (21.07.18 13:02:23) 
ben de araya girmek istiyorum bir soru ile Tefal OnTheGO ve vestel mix-go'nun şişesi cam mı sert plastik mi, zararlı mı zararsız mı koku yapıyor mu vs?


  • ocanal  (21.07.18 13:05:23) 
Almadan önce şu filmi izlemeni öneririm.

www.imdb.com
  • oguz altun  (21.07.18 13:12:03) 
karataycıları s. et kardeşim
şeker insan vucudu için enerji kaynağıdır

  • kuşekağıt34  (21.07.18 13:22:10) 
@ocanal mix&go kullanıyorum. sert plastik. koku vs yapmıyor.


  • teknikekip  (21.07.18 14:23:01) 
Posayi dahil ettigi icin en guzeli smoothie makerlar, ayrica sadece meyve degil hersey yapiliyor, misal corbaya koyacsgim sebzeleri icine atiyorum, dogramakla ufrasmiyorum, yok soganmis sarimsakmis, daha sonra tencerede iki tikirdasa hemen pisiyor, corba piserken de makineye bi sikim sabu) bir iki kere daha cektir hop bitti temizlik, ne bicak ne yuzey ne kesmw tahtasi gerekmeden, birkac dakikada ise yariyor.
Bir de gercek domastesten bloody mary yapabilirsiniz, kavun nane votka yapabilirsiniz, veya sadece yesillik limon suyu yaparsiniz. Yani cacik bile yapiliyor, gazpazcchio, secenek cok. Benim kullandigim nutribullet ama turkiyede satiliyor mu bilmiyorum ben yurtdisindan almistim.

  • mavicorap  (21.07.18 14:42:50) 
dikey karıştırıcı alma,
1- çalıştırırken yeni malzeme ekleyemezsin
2- hacmi ve motor gücü düşük
3- yeni malzeme eklemek istediğinde tak-çıkar yapmak zorundasın
  • kuşekağıt34  (21.07.18 15:06:14 ~ 15:06:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.