[]

Superonline Taahhüt Bitişi Hk.

Arkadaşlar merhaba. Bizim ilk üç ayı bedava 24 aylık taahhüt bu ay bitiyor. Aynı paket yokmuş başka bir paketle devam edelim dedik, bu gezici temsilcileri var ya onlarla görüştük. Bu ay değil üç ay sonra biteceğini o ara konuşmamız gerektiğini söylediler. Bu üç ay bedavayı da ödetmek dertleri sanırım. Biz bunu ödemek zorunda mıyız, 24 aylık süreç bu ay doluyor sonuçta. Ne yapalım? Benzer bir durumla karşılaşan var mıdır?




 
3 ay bedava tarifeleri genelde 3+24 ay taahhütlü oluyor.
Sözleşmenizi kontrol edin.

  • cakabo  (21.07.18 10:33:35) 
Tez zamanda çıkın ayrılın nasıl yapıyorsunuz bilmem ama sizin gibi bana da 2 ay 100 lira ödettiler,iptal için fax yolluyorum okunaksız diyorlar,mail yolluyorum gelmedi diyorlar,bu kadar namussuz firma daha yok,netspeede geçtim taahhütsüz kafam öyle rahat ki 50 tl sınırsız adil kullanım kotasız


  • dadas9  (21.07.18 14:05:39) 
@dadas valla ben de ondan çekiniyorum bir iki yerde daha okudum çünkü.

@cakabo, hat annemin üstüne sözleşmeye baktım kampanya ile alakalı hiçbir şey yazmıyor.Standart şablon sözleşme var o kadar.
  • uzunbacakli edward  (21.07.18 15:05:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.