[]

DGS Sınavı

Merhaba,

Yarın DGS sınavına gireceğim. Uzun zamandır bu tür sınavlara girmemiştim. Aracımla giderim, telefonumu falan araçta bırakırım diye hesaplıyordum. Bir arkadaşım, anahtar saat cüzdan bozuk para vs. bile almadıklarını söyledi. Doğru mu bu acaba? Bu ve buna benzer sınava gidecek olanlar illa yanlarında birisi mi olmak zorunda?


 
okulun kantini emanetçi olarak alıyor eşyaları. tabii belli bir ücret karşılığı. 5 tl falan herhalde.


  • dont eat me  (21.07.18 00:03:55) 
Bu seferde yakalanırsak kopya falan çekeceğim zannederler :)


  • Carlito Brigante  (21.07.18 00:05:08) 
Anahtarı ayakkabının içine koy bişey olmaz ben de öyle girdim. Hatta ilk başta cebime koydum almadı sonra ayakkabımın içine koyup girdim. Ve çıkışta gösterip almadın da noldu lan girdim işte diye de taştaş geçtim. İş güzarlık başka bişiy değil


  • fasko  (21.07.18 01:01:44) 
ösym sınavlarının tamamında durum aynı, yanına etiketi sökülmüş su dışında hiçbir şey alamıyorsun. yalnız olanlar için ayakkabı içi ya da emanetçi yöntemleri mevcut.

@fasko, çok çarpıcı bir eylem olmuş gerçekten bravo. polis de sınav bitince eve gidip ağlayarak neden başta almadım anahtarla diye kendini sorgulamıştır bu hareketten sonra. adamlara "sınavın kuralları bunlar bunlar, siz de bu kuralların güvenliğini sağlayacaksınız" deniyor, ne eksik ne fazla. yoksa içeri tankla girmişsin, içeride kopya çekmişsin falan adamların umrunda bile değil. bir işe yaraması için o kuralı koyanlara tepki göstereceksiniz.
  • nrmnm  (21.07.18 07:20:05 ~ 07:24:42) 
Herkese teşekkür ediyorum. Ayakkabıya koymaya gerek kalmadı. Kapıdaki görevli abiye teslim ettim, çıkışta aldım.


  • Carlito Brigante  (21.07.18 17:15:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.