[]

Gramer kitabı

İngilizce ileri seviye bir gramer kitabı arıyorum. Kıyıda köşede kalmış gramer kuralları var ya hani,onları bile içersin.Cümlelerle örneklendirsin.Advanced seviyenin başucu kitabı niteliğinde bir şey arıyorum aslında.Tavsiyelerinizi alabilir miyim?




 
ELS inside out kitabı bu tanıma uygun olabilir fakat seviye olarak beni aştığı için birkaç sayfa bakıp sonraki zamanlara bırakmak üzere rafa koymuştum o yüzden kesin bilgim yok.


  • siyah giyen adam  (20.07.18 14:54:14) 
Cambridge University Press - Advanced Grammar in use (Martin Hewings)

Konular örneklerle açıklanır ve her konunun ardından alıştırmalar verilir. Alıştırmaların da cevapları var. Kıyıda köşede kalmış konulardan kastınız ne bilmiyorum ama 100 tane konu başlığı var.
  • einsteinin kedisi  (20.07.18 15:06:57) 
Cambridge University Press - Advanced Grammar in use (Martin Hewings) +1. Normal bir öğrenciye çok tavsiye etmeyebilirim (English Grammar in Use daha mantıklı) ama özellikle bu tarz bir kitap arıyorsan çok iyi kitap.


  • kulagina kupe olsun  (20.07.18 17:33:11) 
Aradığın öğrenmelik değil de referans kitabı ise (ki dediğinden öyle anlıyorum) yukarıda belirtilenlerin ikisi de olmaz.


  • idonthaveatvset  (20.07.18 17:36:01) 
ilacin practical english usage - swan. normal gramer kitaplarina benzemez ama adinda da belirttigi gibi boylesi cok daha pratik. oneririm.


  • groove  (20.07.18 23:39:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.