[]

bisiklet için çocuk taşıyıcı

kullanan var mı? iyisi hangisi? bizim sıpayı (15 kilo) taşısam güvenli olur mu?

puset sürmekten bıktım, arabaya yöneldim. çocuğu kreşe bırakmalık iş görür mü bu? düzenli, her gün kullanıma uygun bişey mi? ağırlıktan yılar mıyım?

ve elbette iyisi hangisi?

teşekkürler.

 
Öne takılan bir model alın, çocuğu görmek ve kucakta güvenli hissetmek daha mantıklı sanki. Arkaya takılan modele güvenemem ben olsam.


  • John Bloor  (20.07.18 10:27:09) 
bence cocuga da bi bisiklet alın. kilosu varmış, büyüdükçe artacaktır da. en iyisi bisiklete başlatmak.


  • tragedystreets  (20.07.18 12:50:07) 
iş görür, ağırlıktan yılmazsınız. eğer gideceğiniz güzergahta çok fazla kaldırıma çıkıp inmeler veya tehlikeli bir trafik yoksa problem olmaz. bisikletin önünü hafifçe kaldırınca arkada ağırlık olduğu için biraz geriye doğru düşecek gibi olabilirsiniz ama çabuk alışırsınız.
benimki arkadaydı ve kadro borusuna takmıştım. hem kadro borusuna hem de arkalığın olduğu yere monte edilen modeller var, ona göre seçersiniz. öne takılan modeller de var ama ondan çok keyif alacağımı düşünmemiştim.
polisport marka epey yaygın, yurtdışında da çok kişide görmüştüm. 22 kiloya kadar taşır diyor. ayaklarındaki kelepçeleri mutlaka takın.
ara ara da taşıyıcının bağlantı noktalarını kontrol edin, gevşeme olmuş mu diye.
  • bumbum  (20.07.18 15:17:06) 
@ tragedystreets: 3 yaşında çocuk direksiyonu yolun ortasına bodoslama kırarsa ne yapalım peki? Kendi bisikleti var, 3-4 yaşında trafiğe mi çıksın?


  • babilbaligi  (20.07.18 15:47:37) 
@ Bloor: 15 kilo üstü taşıyan ön taşıyıcı var mı bildiğiniz?


  • babilbaligi  (20.07.18 15:47:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.