[]

Sokak kedisi / Apartman dairesi

Merhabalar,

Bizim bina önünde 1 tane çok sevimli bir kedi var bina sakinleri komşular falan yemek süt su falan veriyorlar, kedi ara ara kapıyı açık görürse (kapının açık kalması imkansız otomatik kapansın diye bir alet var bence komşular içeri sokuyor tam bilmiyorum orasını) binaya giriyor.

Dün binaya girdiğimde bir çiş kokusu gibi bir şey vardı, öbür akşamda kediyi binanın içinde görünce dışarı çıkarttım, sonra üzüldüm :( o çiş kokusunu kedi mi yapmıştır?

Siz olsanız ne yapardınız? kediyi bina dışına alır mıydınız? ne yapmalı?

 
havalar sıcak binanın içinde durması için bir sebep yok. tahminen o yapmıştır çünkü binanın içinde çişini yapabileceği başka bir şey yok.


  • sizofren06  (20.07.18 10:43:17) 
Apartmanın kapısının önüne süt falan koy kaba. Komşular da içeri alacaksa dairenin içine alsın ya da kedicik dışarıda kalsın, apartmana almak kadar manasız bir hareket yok.


  • fırt  (20.07.18 11:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.