[]

Ev Sorusu Satılmalı mı? Kalsın mı?

30 yaşında bina.
Kooperatif yapımı, çok özenli değil daireler.

Ev tek cephe 6. Kat, kuzeydoğu-doğu gibi cephe.

Yer Adana, Mahfesığmaz'da bulvara durağa falan 30 sn yürüme mesafesi ama cadde üstü değil.

Otopark var. Asansör var bakımsız ve eski dökük.

Banyo wc mutfak bakımlı yeniden yaptırılmış durumda dolaplar gardırop vestiyer falan yeni.

Camlar balkon kapısı falan yeni içerdeki kapılar eski.

2+1, amerikan mutfak(geniş baya), 6. Kat. Mevkide ötürü para edeceğini düşünüyorum.

100m^2 civarı büyüklüğü.

Yaşlı anam oturuyor. Ben diyorum ki satalım daha yeni bir binadan ev alalım. Daha az hareketli bir yer olsun. (semt pazarına sıfır, bütün marketler falan hep ayak altında)

Yaşlı binada oturmak sakıncalı değil midir veya ne bileyim bu ev alındığında etraf tarlaydı göl görünüyordu şimdi her yer bina. Beton ormanına döndü mahalle.

 
satması ayrı dert yeni ev alması ayrı dert onun işlemleri için koşuşturmak da öyle. bir de bunun taşınması yerleşmesi var. bir de alışkanlıklar ve komşular var. annen bence hiç yanaşmaz. hadi ısrarlarına dayanamayıp mantıklı bulup kabul etse bile daha sonra mutsuz olma ihtimali var.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.07.18 20:07:50) 
Alıştığı yerde olmayı tercih ediyor yaşlılar genelde.
Evin hali sıkıntıysa tadilata bakın isterseniz

  • kisa  (19.07.18 20:26:27) 
Deprem riski yoksa yeni gittigi yere alismasi zor olur. Calismiyor anladigim kadariyla.


  • brkylmz  (19.07.18 21:00:00) 
Emekli.

Deprem riski Adana'da var malesef.
  • bos gezenin bos ustasi  (19.07.18 21:24:23) 
Satıp birkaç sokak öteden bir başka daireye geçmek iki tarafı da mutlu edebilir.


  • vampir akrep  (20.07.18 07:39:49) 
bence kalsın. satarsanız alacağınız ev muhtemelen sizi mutlu etmez. yaşlı insanlar düzenlerini eve göre kuruyorlar. bırakın düzeni, komşuları, alışkanlıkları olduğu gibi kalsın.

başka bir eve taşırsanız mutlu olma ihtimali düşük.
  • babilbaligi  (20.07.18 08:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.