[]

Gülen cemaati toparlanabilir mi?

Gülen Cemaati = Fettulahçı terör örgütü, o veya bu şekilde yeniden toparlanabilir mi? Örneğin, ak partinin iktidarı kaybetmesi durumunda vs.

FETÖ ile AK partiden daha iyi mücadele edebilecek bir parti olduğunu / olabileceğini düşünüyor musunuz?


 
Evet düşünüyorum. Herhangi bir parti daha aktif mucadele edebilir en azindan cemmatleri palazlandırıp kadrolaştırmaz.

F gülen cemaati gökten inip mi devleti sarmaşık gibi sardı ?
  • biravekahve  (19.07.18 01:07:31) 
Bu arada fetö kadar iğrenç, kulak tırmalayan bir kelime de duymadım. Cemaat diyip geçin, yeterli bilinci taşımayan emek sınıfının zayıf karnından her türlü pisliği sağlayan leş sürüleri. Hepsi aynıdır, varolmaması en faydalısıdır.


  • biravekahve  (19.07.18 01:09:46 ~ 01:10:41) 
bu saatten sonra FETÖ ile yaklaşan yanar.

edit: fetullahçılar->FETÖ
  • ssiradanbirigibi  (19.07.18 01:18:23 ~ 01:20:32) 
Yeniden toparlanmak icin dagilmis olmasi gerekir, dagildigini, bittigini dusunuyorsaniz al parti kadrolarina bakin.


  • bruceandwayne  (19.07.18 01:20:48) 
@bruce, ne demek istiyorsun?


  • kuşekağıt34  (19.07.18 01:27:30) 
Fetoculerin hisim akrabasi, kardesi susu busu hala ak parti kadrolarinda diyorum. Feto demek hala ak prti demek diyorum.


  • bruceandwayne  (19.07.18 01:32:55) 
Gulen cemaatinin Turkiye icin ne kadar tehlikeli oldugunu iktidara 1. gunden itibaren soyledik, sonunda dedigimiz cikti. "Kandirildik" dediler, "hakliymissiniz ozur dileriz" demediler.

Diyecegim odur ki, bu adamlar dagilmadi ki toparlansin, o okullardan cemaat ici destek ve yardimla gecen ve hayatini bu minnet borcu icin bu kulte adayan kisiler dunyanin dort bir yaninda en onemli kurumlarda (ilk dershaneleri 1970li yillarda acildi bunlarin). Hepsinde en az uc bes tane vardir, Google, Facebook, Microsoft, Apple, hatta NASA. Inanilmaz verilere erisimleri de vardir. Inanilmaz da bir networkleri vardir diye tahmin ediyorum.

O yuzden dagilmis vs. bir sey oldugunu dusunmuyorum. Turkiye'de de. bruceandwayne'in dediklerini biraz acmak lazim ama gote girer diye acmayalim.
  • robokot  (19.07.18 01:33:04) 
Kardes bu soruyu sormadan once google a ak parti feto iliskisi yazsa idin, bunlarin teroristle mucadele mi ettigini ne yaptigini anlardin.


  • bruceandwayne  (19.07.18 01:48:39) 
@bruce, hısım akrabası kadroda diyosun ama "bunlar fetöcü" diyip öz kardeşiyle, kuzzeniyle bilmemnesiyle konuşmayan insanlar bunlar


  • kuşekağıt34  (19.07.18 01:50:34) 
:) konusmayan insanlar.
Emin olmayalim, sorgulayalim, farkli kaynak taramalari yapalim isterim. Yoksa bende x le konusmuyorum derim ve bu kimseyi germez.

  • bruceandwayne  (19.07.18 01:53:03) 
ahahahah bekir bozdağ gibi bülent arınç gibi melih gökçek gibi şaban dişli gibi süleyman soylu gibi yiğit bulut gibi geçmişinde yaldır yaldır fetullah gülen denen şarlatanı öven adamlar akp'de oldukça kimse maval okumasın fetö bitti bilmem ne diye. adamlar kamudan 18 bin kişi attılar ama ne hikmetse bi türlü şu üst tabakadan(milletvekili, danışman vs) kimseyi fetö'den almadığı sürece yok kardeşiyle küsmüş yok komşusuyla konuşmuyormuş yok efendim dayısını reddetmiş falan filan geçin bunları.

akp kendi içerisinde üst tabakadan bu saydığım adamlardan ki bunların internette hepsinin videosu var. google'a yazın bekir bozdağ fetullah gülen övgü diye ya da diğerlerinin ismini yaz fetullah gülen övgü olarak arat hepsi belgeli şeyler. ben demiyorum google'da olan videolar bunlar 10 iq sahibi herkes bunları tek tıkla bulabilir.

ha yeniden toparlanır mı? bırak akp'nin iktidardan gitmesini şöyle bi sallansa bile direkt feto'ya yanlayacaklarını düşünüyorum. olur iki kardeş arasında böyle kavgalar sonuçta müslümanız hepimizin yolu allah'tır deyip yarın tekrar kolkola yürüseler kim karışır? onu da geç kimin hesap sorma yetkisi var?

fetö ile mücadele olduğunu falan düşünmüyorum. ha çok radikal fetöcüleri almışlardır tamam ama genel amaç fetö üzerinden tehlike yaratabilecek muhalif avı. kamu kurumlarında yer mi akp karşıtı konuşmak? adamı anında fetöcü diye ihbar ederler mesai çıkışında paket olursun. fişlemelerin nirvana yaptığı dönemdeyiz. bu mücadele falan değil toplumda herkesin herkese karşı şüpyeyle bakarak yaşaması demek.

öz kardeşiyle konuşmuyormuş da küsmüş. kıyamam annneeem. bunlar reklam kokan hareketler. fetö denen terör örgütü en çok kimin döneminde gelişti? altın çağı hangi yıllarda oldu? devletin her kurumuna rahatça sızabildikleri dönem hangileriydi? bu soruların hepsinin tek cevabı var da şimdi durduk yere iş almayalım başımıza.

akp iktidarı kaybedecek gibi olsun yarın bu haç ile hilalin savaşı diye yeniden birleşirler. fetö ile mücadele diye bi şey yok bu arada. darbe girişiminden sonra kurulan milli savunma üniversitesi'nin teşkilat müdür bile fetöcü çıktı neyin mücadelesi?

%100 olarak temizleneceğini assla düşünmüyorum. akp de olsa kim olursa olsun %100 devletten arındırılacaklarına inanmıyorum. sırf emniyette bile hala her 3 kişiden 1'i fetöcü değilse ben bi şey bilmiyorum. fetö'den arınmak için emniyeti falan lağvetmeniz lazım o derece.

adı sanı ne olursa olsun tüm cemaatler yasaklanmalı ve kuruluş aşamasında bertaraf edilmeli. ha bu arada gelecekteki fetömüz de hazır menzilciler. sağlık bakanlığı personelinin %90'ı menzilci. menzilci olmayan giremez tabelası asacaklar kapıya neredeyse. bi cemaati temizleyip diğerini alıyorsan bana mücadeleden bahsetme. aynı şeyin lacivertleri ikisi de. o yüzden hiç kardeşiyle küs annesiyle dargın babasını reddetti gibi şeylerle gelmeyin. çok komik oluyor zira.
  • rahat ya  (19.07.18 02:25:43) 
Bu örgütle mücadeleyi herhangi bir parti mevcut hükümetten çok daha iyi yapar. (Hdp ilk başta mücadele etse de bu sefer farklı sorunlar çıkabilir. Onu ayrı tutuyorum)
Çünkü:
Çıkar çatışması yaşamadılar akparti gibi.
Aynı bağın gülü değiller bir kere. (Bu sözün benzer kalıpta olanı vardı. Lacivertli vs. O hiç değiller)
Hali hazırda 40 yıllık bir oluşum var ve bu 40 yıllık oluşumu siz 2 yılda ehil olmayan, liyakat nedir bilmeyen bir kadro ile afedersin ama nah temizlersin.
Amcamın kızı bir subayla evlenmişti. Adamın konuşmaları falan hiç cemaatçi birisi gibi değildi. Hatta bi ara emocu çocuklar vardı malum :) onların yanında oturur sigarasını paylaşırdı sen düşün. O herif bile şuan firariymiş. Geçen duydum.
Ben olsam bütün cemaat tarikat gibi zamazingoları kapatırdım.
Zaten hayırlı bir halt olsalar Atam tekke ve zaviyeleri kapatmazdı.
  • ismira007  (19.07.18 06:07:56) 
Akp giderse fetö gelir
AKP giderse din elden gider
AKP giderse ülke batar.
Klasik akp'li kafası.
bankada hesap açtı diye insanları atıyorsunuz, sonra cemaat okullarında yetişmiş biri maliye bakanı oluyor.
sorarlarsa mücadele ediyorum dersiniz
  • neymis  (19.07.18 06:36:04) 
mücadeleyi herhangi bir parti mevcut hükümetten çok daha iyi yapar gibi söylemler martavaldan başka bir şey değil. evet 40 yıl boyunca akp dışında herhangi bir parti mücadele etti ya zaten. akp besledi büyüttü gibi söylemler de popülizmden başka bir şey değil. akp iktidara geldiğinde fetö zaten bir imparatorluktu, dolayısıyla köprüyü geçene kadar ayıya dayı denmek zorunluydu, öyle iktidara geldiği gibi yeterli gücü toplamadan fetönün karşısına çıkma şansı yoktu.

soruna gelirsek hayır şu anki ortamda tayyip kadar dişli mücadele edecek kimseyi göremiyorum. akp'nin iktidarı kaybetmesi durumunda ise mücadelenin zayıflayacağından ya da iktidara gelen partiye göre fetö'nün dekriminalize edilme sürecinin başlatılacağından da neredeyse eminim.

not: çomar filan diyecek olursa diye; akp'li değilim, hayatımda akp'ye ilk defa bu sene oy verdim o da yukarıdaki düşüncelerimden dolayı fetöyle mücadelenin zayıflamaması ve sekteye uğramaması için.
  • hala karate kamil 5'i bekleyen adam  (19.07.18 06:36:56) 
Duyduğum en komik önerme bu olabilir. Ak Parti=gülen cemaati

Geçmişte o adamın dizinin dibinde oturmamış ak partili var mı?

Temizleyecekseniz cemaati kendinizden başlayın.

17 25 Aralık falan beni ilgilendirmez benim için bunlar gülen hakkında tutuklama kararı çıkıp abd ye kaçtığı günden beri suç örgütü. Koskoca bb nasıl ülkesinde kaçak olan ABD ye sığınmış birinin suç örgütünü hükümete ortak eder? Başka ülkede olsa vatana ihanetten içeri alırlar bizde CB yaptılar.
  • bos gezenin bos ustasi  (19.07.18 06:38:57) 
ak partinin avantajı chp ve mhpnin fetöyle alakasının neredeyse hiç olmaması. ak parti gibi 2 3 parti olsa daha zor aşılabilecek bir durum olabilirdi.

ak parti bence bu mücadelede en zorlanacak parti çünkü bir çok vekilinin dolaylı ilişkisi var. fetö yeniden toplanamaz işi çok zor ve gülen vefat ettiği zaman direk çökecek bir oluşum. ak parti iktidarı kaybetse çakallar çıkar ancak işleri çok zor.

tüm dini cemaatler bu tehlikeyi yaratıyor. hepsinin kontrol altına alınıp detaylı takip edilmesi gerek.
  • mikahakkinen  (19.07.18 08:47:29) 
Yakında toparlanır. Eski dost düşman olmaz derler.

edit: fetullah iti yeşil kart alırken kefil gösterdiği şerefsiz bugün hangi partide? fetullah beraat etmiştir, artık yargılanamaz diyen sümsük bugün hangi partide? fetullah itini evinde ziyaret eden soysuzlar bugün hangi partinin sıralarında oturuyorlar? o kadar zaman bank asya'da yöneticilik yapan adamı spk'nın başına koyan kim?

iktidarın fetullah ile gerçekten mücadele etmesi için çakma zaman aşımlarının arkasına saklanmadan 1 tek kuruş veren herkesi adil mahkemelerin karşısına çıkarması lazım. o zaman da ak parti seçime girmek için 600 aday bulamaz.
  • babilbaligi  (19.07.18 09:50:58 ~ 09:53:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.