[]

Rimel ve Göz Kalemi Tavsiyesi

Merhabalar Duyurunun Mkyaj Guruları

Sıcakların artmasıyla dağılmayan göz kalemi ve kirpikleri dolgun gösteren rimel arayışına girmiş bulunmaktayım. Kalem asansörlü olursa daha kolay kullanırım gibi geliyor. Her türlü msrka tavsiyesine açığım ama hesaplı olanlar daha hoş olur tabi. Şimdiden teşekkür ederim yanıtlar için.


 
Bobbi brown jel eyelinerını öneririm. Sıcaklarda fena dağılırım ama şu ana kadar hiç bulaşma yaşamadım, yıllardır kullanıyorum.

Mascara olarak da lancome ya da dior kullanıp memnun kaldım.
  • aydin meyrin  (18.07.18 14:29:14) 
Rimel - the balm / mad lash


  • peggy  (18.07.18 14:30:40) 
bence asansörlü en iyi göz kalemi essence long lasting automatic eye pencil 01-black fever (dağılmaması için göz bazı ya da kapatıcı üstü pudra kullanabilirsiniz, göz kapaklarınız düşükse de çok kalın çekmeyin, bir de göz altından kalem akmaması için alt kirpiklere de maskara sürmeyi unutmayın)

rimel de uygun fiyatlı olarak maybelline lash sensational ya da essence lash princess pembe(yavruağzı da olabilir) olan.

Essence in çoğu maskarası güzel bu arada.
  • interview with the vampire  (18.07.18 14:40:29) 
Bobbi Brown Long Wear Eye Liner-Blac Eyeliner
%50 indirimli şu an

  • lcha  (18.07.18 14:40:45) 
maskara olarak maybelline kullaniyorum one million lashes mi neydi adi. goz kalemi olarak flormarin asansorlu kalemlerinden cok memnunum yillardir onu kullanirim.


  • in vino veritas  (18.07.18 19:07:56) 
Her ikisi için de note


  • mutlusismankedi2015  (18.07.18 20:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.