[]

Universite e-kayit ve kayit donemi nedir?

7-14 ağustos tercih dönemi
23-27 ağustos e kayıt
28 ağustos - 1 Eylül kayıt

Bu senenin kayit tarihleri bu sekilde.
Anlamadigim nokta su: E-kayit yaptirinca normal kayit sonradan mi yaptiriliyor? Yoksa E-kayit ve kayittan birini mi tercih etmeliyiz?

 
ikisi aynı şey. istersen evinden çıkmadan e-devletten veya okulun kendi sitesinden kayıt işlemini elektronik ortamda yapabiliyorsun. bu sayede ders başlangıcına kadar okula ya da okulun bulunduğu şehre gitme zorunluluğu olmuyor. evrakları ders başlangıcından itibaren gittiğin zaman teslim edebiliyorsun. dersen ki yok kardeşim ben eski usül seven garantici adamım elimle evrağımı teslim edip öyle kaydolacağım, o zaman ilan edilen tarihlerde okula şahsen başvurup öyle kayıt yaptırıyorsun.


  • nrmnm  (18.07.18 00:46:35 ~ 00:48:23) 
e-kayıt sonrası normal kayıta da gidiyorsun. yanında diploma vs. ıvır zıvır götürüyorsun.


  • westblack  (18.07.18 00:58:07) 
ben gecen sene e-kayit yaptirdim, hatta okula da okulun ikinci gunu gittim. bir yil oldu, kayitli aktif ogrenciyim bir sorun yasamadim. lise diplomam bende duruyor hala.


  • der meister  (18.07.18 01:03:32) 
ben e-kayit doneminde kayit yaptiramayacagim da, ama kayit tarihleri dedigi tarihler bana uyuyor.

e-kayit yaptirmasam kayit hakkim dusmuyor degil mi?

iki tane farkli cevap geldi de.
  • damba  (18.07.18 01:12:37) 
E kayıt yaptırıp sonra ayriyetten gidip diploma vs teslim ettiğini söyleyen arkadaşlar yüksek lisans falan sandı sanırım. Lisans kaydı ise artık e kayıt yapsan da oluyor. En garantisini istiyorsan okulun öğrenci işlerine mail at ya da arayıp sor.en iyisini onlar bilir.


  • necron  (18.07.18 02:39:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.