[]

Booking.com a üye olmadan rezervasyon yapılabiliyor mu ?

Üye olmakla olmamak arasında ne fark var indirimler filan hariç.
Vize başvurusunu etkiler mi ?



 
üye olmadan da yanılmıyorsam yapamıyorsun. çünkü sana özel sade bir profil oluşturmak zorunda. yüzde 10 indirimi zaten üye olan herkese veriyor. sonrası uzun süreli kullanıcılar, rezervasyon sayısı vs gibi faktörlere bağlı. zamanla genius olırdan yüzde 10 daha fazla indirim veriyor. vize başvurusu söz konusu ise zaten üye olmadan tezervasyon yapma hakkın varsa dahi sen üye olarak yap, daha doğru olur.


  • everythingok  (18.07.18 03:14:17) 
Üye olmadan da rezervasyon yapabiliyorsun. Vize için bir şey değiştirmez diye düşünüyorum, sonuç olarak aynı rezervasyonu yapıyorsun.

Ben üyelik üzerinden yapıyorum, böylece takibi daha kolay oluyor. Telefondan uygulamayla tüm rezervasyonları görüyorsun mesela. Bir de genius indirimlerini vs. kullanabiliyorsun.

Üye olmadan rezervasyon yaparsan sana rezervasyon kodu ve bir pin kodu veriyorlar. BUnunla beraber rezervasyon detaylarına ulaşıp istediğinde değişiklikleri yapabiliyorsun.
  • burfak  (18.07.18 13:25:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.