[]

elimde çıkan leke(fotoğraflı) ne olabilir?

arkadaşlar yaklaşık bir buçuk haftadan beri sağ baş parmağımda böyle leke(ler) var.

eksiup.com

-bağ makası ile artık ağaç haline gelmiş bolca ince dallı bir sarmaşığı budadım.
-parmaklarım ve leke çıkan yerler dallara fazlasıyla sürttü
-parmağımın üzerindeki lekeyi daha sonraki günlerde fark ettim.
-olay günü baya günlük güneşlik bir hava vardı.
-leke olan kısımda hiçbir şekilde his kaybı, acı, eklem ağrısı vs. yok
-üstteki deri soyulmaya başladı(lekenin ortası) ben de soydum alttan yeni deri çıkar diye, ama alttaki derinin rengi koyu pembe)

aramızda doktor vs. var mı ya?
cilt kanseri mi oldum acaba, kafayı yiyeceğim düşünmekten, ne olur yardımcı olun.

 
Bazı ağaçların öz suyu güneşe hassasiyet yaratabiliyor.
Tavşan otu ile ilgili haber vardı gazetede geçen gün onu okusana
Not doktor değilim
  • fasulyek  (17.07.18 23:08:41) 
www.google.com.tr

acem borusu dedikleri türden bir bitkiyi budadım, acaba o mu etkiledi?
  • pianist  (17.07.18 23:15:04 ~ 23:18:13) 
Kanser değilsin. Muhtemelen ağaca sürtmüşsün zedelenmiş. Bekle bir hafta falan geçmezse dermatologa git.


  • pastörizesüt  (17.07.18 23:19:53) 
hocam kızma ama acilen tırnak yemeyi bırakmalısın. dışarıdan aldığın bir mikrop bağışıklık gücünü düşürmüş ve ciltte kendini belli etmiş olabilir.


  • karlmarx  (18.07.18 01:05:13) 
@karlmarx aslında geçen yıl bu zamanlar tırnaklarım gayet düzgündü, sonra kız arkadaş, okul stresi, depresyon atakları vs. derken tekrar yemeye başladım :)


  • pianist  (18.07.18 01:07:39) 
Bitkilerden budama esnasında mantar bulaşabiliyor bence ihmal etmeyip doktora gidin mantarsa yayılabilir baş parmak köküne doğru ıfak bir başlangıç daha var gibi duruyor


  • neferkitty  (18.07.18 01:40:12 ~ 01:41:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.