[]

yaşadığım alerjik durum vol.2

Herkese tekrar merhaba,

Az önce özel bir tıp merkezinden çıktım. Kadına anlattım derdimi, şu iğneleri al gel, hemen vuralım dedi. İğnelerin birini vurdu, vurduktan sonraki ilk cümlesi, "alerji testi yapmamız lazım, muayenehaneme gel, alerji testi yapacağız" olmaz mı? Çıldırttı beni, dedim fiyatı ne kadar? 580tl imiş? Şimdi bu işlerden anlayan sevgili duyurucular, bu iğneyi o zaman neden direkt yaptı? Dedim pahalıymış baya alerji testi, nerden dedim kadın benimle muhatap olmayı kesti. O zaman işe yaramayan ilaçları kullanmaya devam edeceksin dedi. Sonra neyse bu iğne epey yaktı canımı, gece bir sorun olursa geleyim mi tekrar dedim? İyice celallendi? Bana değil hemşireye gideceksin diye. Doktor ilk prednol yazmış fakat eczacı bana söylemeden meticure vermiş.(olmadığı için) Dedi belki bu ilaç yakıyodur, oysa ben prednol yazdım. İğneyi vurulmadan önce gittim gösterdim, olur bu sıkıntı yok dedi.

Her neyse süreç böyle geldi.

1- Şimdi ben neden bu iğneyi vuruldum?
2- Sebebini soruyorum cevap alamıyorum.
3- Ben ne yapayım?

Son olarak aramızda bir dermatolog, cildiyeci vs yok mu? Geleyim özel muaynehanesinde muayene olayım. İlk işim şimdi bu tıp merkezini şikayet etmek. Muayene parası 70 tl verdim doktor yüzüme bakmadı. Şikayetten ziyade benim derdim bu meseleyi çözmek. Bu iğne bi boka yaramayacaksa ne diye vurdu?

 
@acemi azizim, tamam anladım ama alkol içerim, haftada 4 gün sporumu yaparım. 2 yıldır var bu problem 2 yılda 20 kere tatile gitmişimdir, bilgisayarı kapatıp köye gitmişimdir vs.,sevgilim yok, çocuğum yok. streslik bir ortamım yok diyorum inanmıyorsun. :)


  • evet evet  (17.07.18 21:25:03 ~ 21:26:21) 
Alerji tedavisini yeni gorduyseniz Dr yaptığı test zaten sonuç vermeyecektir ayrıca size kortizon dışında antihistaminik bir tedavi vermemiş anladığım kadarıyla bu testleri hangi ildeyseniz araştırma üniveriste hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz


  • keditik  (17.07.18 21:37:51) 
ek olarak şunu sormak istiyorum; bu kortizon iğnesi tek seferde yan etkilerini gösterir mi? kilo alma, cinsel isteksizlik vs.


  • evet evet  (17.07.18 22:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.