[]

soya?

bu besine karşı nefretin/ düşmanlığın sebebi nedir? anladığım kadarıyla bu besine karşı geniş çapta tepkiler mevcut ancak henüz nedenini anlayamadım? kaçırdığım bir şey mi var?




 
Mısır ve soya en çok genetiğiyle oynanmış iki ürün dünya çapında, yediğinde vücudunun ne tür tepkiler vereceği belli olmuyor kanser mi olacaksın başka bir şey mi, şans.


  • angelus  (17.07.18 17:37:40) 
Östrojen salgilattigi için sevilmiyor erkekler tarafından.

Ayrica Bizim kültürde çok olan bir besin değil
  • westblack  (17.07.18 17:37:54) 
Tamamen yanlış ve eksik bilgilendirme yüzünden.

Soya Çin'den veya Güneydoğu Asya'dan gelmediği sürece GMO olamaz. Çünkü dünyanın geri kalanında GMO soya insan besini olarak yasak. Ama hayvan yemi olarak kullanılıyor.

Onu yiyen hayvanı yiyen insan da bundan etkilenme riski var. Mısır için de geçerli bu.

Östrojene gelirsek; iki tip östrojen hormonu var. Bunlardan birisi erkekler için iyi değil, diğeri iyi. İyi olan soyada çok az miktarda var. Öyle ki kilo kilo yemeniz lazım her gün etki edebilmesi için.

Gel gelelim sütte erkeklerin almaması gereken östrojen mevcut halihazırda. Sadece östrojen de değil bir ton almamanız gereken madde var ama herkes süt içsin süt çok sağlıklı diye propaganda yapılır durur.

Kulaktan dolma bilgilere inanmayın, bu yazdığıma da inanmayın hatta. Direkt kaynakları okuyun, kaynakları gösteren kaynakları okuyun en olmadı.

m.youtube.com
  • bos gezenin bos ustasi  (17.07.18 17:50:07) 
Valla ben bizim fabrikadaki soyayı kuru fasulye gibi pişirip yemiştim. Tadı afedersin ama leş gibiydi.
Hani zombiler ülkeyi istila etse o zaman yerim ancak.

  • ismira007  (17.07.18 19:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.