[]

Ttec kulaklık 1 haftada bozuldu, naapsam?

Çok düşünmeden ttec in 59 liralık bir kulaklığını almıştım, almaz olaydım, elimde sony’nin kulaklığı vardı, lime lime olmuştu, bozulursa ortada kalmiyim diye almıştım, zaten ses kalitesi çok kötü çıktı, kulağa giren kısmı hiç ergonomik değil, kocaman ve köşeli, böyle bir acayip ağırlık dağılımı var sanki gep yerinden fırlayacak gibi hissetttiriyor, bütün bu olumsuzlukların üzerine öyle çantsmda dururken kulaklıkğın bir tarfı kendi içinde ikiye ayrılmış yani, geri elimlr oturttum ama aetık o taraftan ses gelmiyor, kutusu açılmış, ürün geri verilir mi böyle, içinde çıkan garanti belgesi fişi falan duruyor olmalı bir yerlerde.... fakat aynı zamanda kulağıma girdi, bir kere kullanmış bulundum yani, daha önce hiç bu kadar kötü bir kulaklığım olmamıştı, geri verielebilir mi?

www.ttec.com.tr


 
Bu arada d&rdan almıştım.


  • mavicorap  (17.07.18 17:14:13) 
Garantiye verin. Bir defaya mahsus yapıyorlar. Bir de 60-65 liraya JBL var d&r da ondan alın bir dahakine


  • westblack  (17.07.18 17:17:45) 
geri almasalar bile servise falan yollarlar bir götürüp deneyin


  • nrmnm  (17.07.18 17:18:24) 
internetten mi aldınız mağazadan mı?


  • himmet dayi  (17.07.18 17:30:13) 
at gitsin kardeş, yenisini verseler ne olacak ki, aynı şey 3 gün sonra tekrarlanacak.

boşuna dememişler ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye. sennheiser cx 200 street ii bile alsan inanılmaz rahat edersin, ses kalitesi de fena değil, hunharca kullanmama rağmen en az 1,5 yıl gidiyor bende, öneririm.
  • guneyk  (17.07.18 17:33:33) 
Direkt gönder Tesan'a, sorgusuz sualsiz yenisini verirler.


  • roket adam  (17.07.18 22:33:49) 
@himmet mağazadan aldım, herhalde gidip bir şansımı deneyeceğim bu durumda...


  • mavicorap  (17.07.18 22:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.