[]

kedi alerjiis / 4 yıldır yaşadığımız halde

4 yıldır kediyle beraber yaşıyoruz ama bu hafta çok şiddetli öksürük başladı. dr gittim alerji dedi aerius verdi

kediyi evden çıkarma diye bir ihtimal yok, bu durumds ne yapmalıyım

daha kapsamlı bir alerji dr ile mi görüşmeliyim

 
alerjinin kediye olduğu kesin mi? yakın zamanda değiştirdiğiniz bir şey varsa belki ondandır. mesela ben geçen gün yeni bir şampuan kullandım ve inanılmaz öksürdüm şampuan yüzünden. artık içinde ne varsa... belki öyle bir şeydir sizinki de.


  • ofelia  (17.07.18 17:57:28) 
Alerji sonradan gelişebilir, normal yani, verdiği ilacı düzenli kullan uzun süre rahat edersin.


  • angelus  (17.07.18 18:03:53) 
5 sene kediyle yaşadıktan sonra çöt diye alerji çıktı. Doktora gittim verdiği hiçbir şey para etmedi. Kendi halime bulduğum çözüm: allegra (eve geliş saatime 1 saat kala içiyorum evde çok vakit geçireceksem) şiddetli öksürük krizlerinde Ventolin. Ama uzun süredir aşağıdakileri uygulayarak kriz yaşamadım:

Evin koltuklarını komple değiştirdim. Deri koltuk tüy tutmuyor,

Yatak odama kesinlikle sokmuyorum kedişleri.

Kurutma makinesi şart. Kıl tüy yün hav ne varsayok ediyor. Silkelemekle o temizlik asla yakalanmıyor.

Kediyle uyumuyorum :( en üzücüsü.

Tabi ki halı vs hemen kurtulun.
  • sipsi  (17.07.18 20:43:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.