[]

Ortaokulda öğretmenlik

》Ortaokulda ingilizce öğretmenliği nasıl olur? Devlrt okulu. Çok dalga geçerler mi? Yeni nesil bi acayip. Lise daha mı iyi?




 
Lise daha zor olur. Ortaokul yine öğrenmeye meraklı. Lisede Sınav derdinden kimse ingilizceyi takmaz.


  • westblack  (17.07.18 13:39:27) 
Dalgayı geçecek olan öğrenci ilkokulda da geçer. Kriteriniz alay konusu olmak olmasın. Lise öğrencisi sınıf disiplini açısından çok daha zorlayıcıdır. Tatlı-sert olup otoritenizi ılımlı bir şekilde hissettirirseniz ortaokul liseye göre çok daha kolay olacaktır.
5.sınıflar İlköğretimden daha yeni çıktığı için çocuk gibi olurlar,
8.sınıflar ergenliğe adım attığı için stabil davranmazlar. 6-7ler çok daha rahattır diğerlerine göre.
Başka sorunuz varsa, cevaplandırabilirim. Ortaokulda İngilizce öğretmeniyim.
  • landho  (17.07.18 13:41:43) 
Sorunuzdan bir ortmenanim oldugunuz kanaatine vardim. Kardesim ortmen. Lisede zorlanmisti kotu bir lise idi. Ortaokulda o da simdi. Daha mutlu.


  • allah yazdiysa bozsun  (17.07.18 15:09:27) 
öğretmen hem bilgisi, hem ders anlatışı hem de duruşuyla sınıfa hakim olursa kimse dalga geçemez. formasyon ya da stajdan çok farklı biliyorum, yaşadım. yaşamadan da öğrenilmiyor zaten.


  • runagain  (18.07.18 01:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.