[]

şunu yaptım ve ingilizcem bir seviye daha üst çıktı dediğiniz neler var?

daha önce sorulmuştur illa ki ama geçmişi arayıp bulamadım.
tecrübeli kişilere sormak istediğim bir şey var. “şunları yaptım” ve ingilizem seviye atladı dediniz şeyleri yazabilir misiniz? örneğin şu siteyi kullandım, şu kitabı alıp pratik yaptım, günde düzenli 10 kelime öğrendim veya yurtdışına gittim vs... gibi



 
msn'de yabancı kızlara yavşadım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.07.18 12:38:51) 
oyun oynadım vocab gelişti
online şekilde devamlı birileriyle sohbet ettim
makale okudum
türkçe altyazı olmadan izledim
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (17.07.18 12:42:12) 
otomobillere küçüklükten beri ilgim var.
Üniversitenin ilk yılında top gear programını keşfetmiştim. Tüm bölümlerini defalarca izledim.

İngilizce anlama, dinleme konusunda çok ciddi faydasını gördüm.
  • burfak  (17.07.18 12:42:18) 
abd'de 6 ay kaldım baya bir üst seviyeye çıktı. okulda öğretilen ile günlük konuşma arasındaki farkı anladım ve duyduğumu anlama konusunda baya bir ilerledim.


  • himmet dayi  (17.07.18 12:58:46) 
İlgilizce altyazılı ingilizce fim / dizi izledim!


  • SiyamkedisiZorro  (17.07.18 14:13:04) 
Aynı filmi 20 kere falan izledim. Bunu bir sürü filmde yaptım. Önce İngilizce altyazıyla, sonra da altyazısız izledim filmleri. Replikler beynime işlemişti bi ara.


  • noluyo yaa  (17.07.18 14:32:07) 
Ücretsiz uygulamaları deneyebilirsin en azından kelime ezberlemek için duolingo olabilir, cümle kurmaya ve yönlendiren versiyonlarını araştırabilirsin.


  • ne zaman emekli olacagim  (19.07.18 12:41:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.