[]

Edirne'ye gidiyoruz ne yapalım?

1)Nerede kalalım? Öğretmenevi var mı?
2)Nerede ne yiyelim? İsim yapmış değil gerçekten lezzetli yemek yapan yerler.
3)Müze-kültür gezisine nerelere gidelim?
4)Sınırı görebilecek miyiz?
5)Ekstralarınız.

 
1-limon hostel/otel var. ufak ve şirin bir yer. sadece uyumak için kullanacaksanız ve bir beklentiniz yoksa tavsiye ederim. ayrıca sahibinden'de günlük kiralık evler mevcut. sorunsuz kullanmıştım daha önce birini, adını hatırlarsam yazarım size ama sorun çıkacağını sanmam.

2-ciğerci mustafa. alipaşa çarşısının bir arka sokağında, ara çıkışının hemen solunda kalıyor. çilingirler çarşısının girişinde ondo'nun yanında bir tatlıcı var. orada da hayrabolu ve kızarmış peynir helvası yiyin mutlaka. arslanzadelerden herhangi birine uğrayıp tatlıları tek tek deneyerek damak zevkinize göre birini alın. ben en çok 'kallaviyi' seviyorum.

3-şükrüpaşa askeri müzesi, sağlık müzesi, karaağaç treni, meriç köprüsü, selimiye, selimeye'nin arka tarafında 2 tane müze vardı ismini unuttum.

4-karaağaç'ın yaklaşık 2 km sonrası sınır kapısı oluyor. isterseniz bir görüp foto çekip dönebilirsiniz.

5-trafik ışıklarında sıkılmayın 80 saniye civarı. meriç nehrinde öğretmenevinin ve üniversitenin sosyal tesisleri var. onlardan birinde keyifle manzarayı seyredin. askeriyeye girme şansınız varsa buz gibi bira içebilirsiniz. eğer fırsatınız varsa dönüşte uzunköprü'ye uğrayıp köfteci niyazi'de mutlaka ama mutlaka köfte yiyin. uzunköprü dışındaki köfteci niyaziler başka uzunköprü'deki başkadır. yoldan bi 45-50 dakika saparsınız ama bana teşekkür edeceksiniz eğer yerseniz :D.
karaağaç'ın iç kısmında üniversitenin karşısında sıra sıra kafeler var. sisler bulvarı güzeldir. arkadaki bahçesinde oturabilirsiniz. küçük kurabiyeleri var çayla iyi gider. karaağaç'ta okulun içindeki kara trende de foto çekinin hatıra olsun.
  • golgi aygıtı  (16.07.18 20:10:02 ~ 20:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.