[]

Toplu taşımada bağırarak konuşmak

Bu kişinin ırkı, uyruğu önemli değil. Türkiyeli de olabilir, turist de. Toplu taşımada bağırarak konuşan kişi/gruba karşı nasıl hareket ediyorsunuz? Ve nasıl hareket edilmesi doğru?




 
Bulaşmamayı tercih ediyorum. Bulunduğum yeri değiştiriyorum.


  • monogram  (16.07.18 15:21:23) 
Hiç bulaşmam. Ya kulaklık takılıdır müzik dinliyorumdur ya da arkadaşla muhabbet ediyorumdur.


  • himmet dayi  (16.07.18 15:25:06) 
eğer dakikalarca sürerse, kibarca biraz sessiz olur musunuz diyorum.
zaten ben fitili ateşledikten sonra diğer insanlar da olumsuz bir geri dönüş alırsam bana arka çıkıyorlar.

  • teritori  (16.07.18 15:30:14) 
kulaklık takarak. kendimi korumaya çalışıyorum genelde.


  • babilbaligi  (16.07.18 15:30:28) 
Eger bana yakin oturuyorsa, sanki telefonla konusyormusum gibi yaparak daha yuksek sesle konusuyorum.


  • durgunfoton  (16.07.18 15:33:19) 
Hic takilmam. Insanlar da niye bu kadar takar hic anlamam. Isi gucu yokmus gibi..


  • superfluid  (16.07.18 18:28:20) 
bir ara çok kıl oluyordum, uyarıyordum, tepki koyuyordum. paylaştığım arkadaşlar, adımı deliye çıkarttı. tamam, dedim... onlar normal, ben anormalim! kulaklığımı takıyorum, uzaklaşıyorum falan.


  • runagain  (18.07.18 02:11:19 ~ 02:11:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.