[]

Yine bir tatil sorusu

Merhabalar,
Ay sonu 1-2 gün kalmalı tatil yapmak istiyoruz sevgilimle. Bütçemiz çok kısıtlı ondan pansiyon da olabilir diye düşünüyoruz.

Elediğimiz seçenekler fethiye/özdere/gümüldür/cunda/akyaka
buralara geçen yaz gittik. Bu yaz da yine buralar gibi küçük bütçeyle zaman geçirebileceğimiz yerler arıyoruz. Önceliğimiz otelin denize yürüme mesafesinde olması, yakın olduğu plajın kumlu ve güzel olması. Yani daha çok denize girme amaçlı gidiyoruz. Aşırı konfor ya da alkol, yemek vb beklentilerimiz yok. Yakında gittiğiniz ve önerebileceğiniz yerler var mı? Misal Didimde, ya da kuşadasında falan olabilir. Farklı tekliflere de açığız mesafe çok önemli değil.

Düşük bütçeden kastım şöyle günlük oda fiyatı 300ü geçmeyen yerler.

 
Demin şurayı inceliyordum.Güzel geldi. Burda kalıp Antalyadaki diğer koylara ve denizlere de gidebilirsiniz. Konya altı plajına yakınmış.

www.grupanya.com
  • ırene adler  (16.07.18 00:02:20) 
Kusadasi Güzelçamlı denizi harikadir.


  • a summer day  (16.07.18 00:19:36) 
didim ucuzdur. ancak kendini doğuda bir ilde hissedebilirsin. kuşadası seni tatmin eder.


  • mikahakkinen  (16.07.18 00:59:05) 
3 farklı bölgeden birer lokasyon vereyim.

1- çıralı: olympos kenarında, ama nispeten daha sakin, denizi gayet başarılı, çevresinde gün içerisinde gezilebilecek yerler de mevcut. uygun butik oteller de var.

2- akbük: akyaka olmasın demişsiniz ama akyakaya yakın olsa da deniz açısından çok büyük farklar söz konusu akbük ile aralarında. türkiye'de girdiğim en güzel deniz ve gördüğüm en güzel koylar akbük tarafında, kaş koylarından bile daha iyi koylar var. otel bilmiyorum, ancak kamp alanları ve bazı köylülerin butik odaları var(akyaka akbük arasında) pek ucuz olmasalar da.

3- asos, yine bu civarda pansiyon ve kamp alanı yoğun. güney ile pek fiyat farkı yok aralarında. istanbul'a nispeten daha yakın. denizi fena değil.

bütçeniz ve plaj isteğiniz dikkate alındığında çıralı öne çıkıyor.
  • givemesomesubstance  (16.07.18 08:51:04 ~ 08:53:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.