[]

Eğlenceli spor önerisi

Arkadaşlar yine fit bir vücuda sahip olamayan ve bunu tasdikleyen nickimle buradayım :(
Fazla bir kilom yok ama hedefimdeki vücut tipi ufaktan kaslı zayıf bir vücut.
Fitness işine yıllardır girişiyorum ama bir yerden sonra kopuyorum.
Geçen sene havuzda 2 gün x 1000 m yüzüyordum ve 3 gün de fitness yapyıordum.
Tam hedefe ulaşmaya çalışırken saçma bir şekilde omzum çıktı ve yine sporu sonlandırdım.

Sonuç olarak bana eğlenebileceğim bir spor lazım. Yani hedefim sadece zayıflamak olmasın. Sürekli gitmek isteyeyim, gidince çıkmak istemeyeyim.

Yok mu böyle bir şey?

 
Amerikan futbolu


  • Delay Fuze  (15.07.18 21:23:15) 
İşin cardio kısmı için toplu sporlar, basketbol tenis vs, çok ideal.

Kas kütlesi arttırma kısmı için de, ben yapmadım ama, crossfit çok mantıklı duruyor. Bildiğim kadarıyla genelde yarışma gibi 'kim daha kısa sürede bitirecek, kim daha ağır kaldıracak' tarzında competitive bir ortam olduğu için (arkadaşlarımdan duyduğum bu yönde) sıkılmazsınız gibime geliyor.
  • elon  (15.07.18 21:23:31) 
Şu crossfit aklıma yattı aslında. crossfit 34 olan websitesine baktım ama şubeleri karşıda :/ Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer var mı?


  • six packsiz  (15.07.18 22:09:41) 
masatenisi.net


  • attirmayin makedonun kafasini  (15.07.18 22:09:43) 
Crossfit deneyebilirsiniz bence de.
Sanayi mahallesi (4. levent tarafı) Crossfit Balaban'ı tavsiye ederim.
Ben Levent tarafında başka bir yere gidiyordum, orası sonradan el değiştirdi, şimdi ne durumda bilmiyorum.

Crossfitte her gün farklı bir antrenman yapılıyor (wod- workout of the day). Farklı derken tabii belli başlı hareketler var onların farklı bir kombinasyonu yapılıyor, o yüzden sıkıcı geçmiyor. Yalnız çok yoğun ve yorucu bir spor, hem kardiyo, hem ağırlık aynı anda çalışıyor, adapte olmak için bir ay falan geçmesi gerekebilir. Alışınca da gayet eğlenceli.
  • peggy  (16.07.18 09:54:49 ~ 09:54:57) 
vücut gelişimi vs önemli değilse net masa tenisi. bilen biriyle tabii. siz bilmiyorsanız size katlanması lazım. biliyorsanız zaten eğlenceli olacaktır. o ralliler bir süre sonra çekişmeden öte bir savaşa dönecek. işte o zaman doğru bir spor seçtiğinizi anlayacaksınız. tabii raket seçimi, salon seçimi, partner/rakip seçimi önemli. belki bir süre sonra 4'lüye geçersiniz. kim bilir?


  • mind mischief  (16.07.18 10:01:24) 
Bisiklet? tek taşla büssürü kuş. kardiyo, beleş ulaşım, bacak kası(ki vücudu şekle sokuyor biliyorsunuz, çok önemli), macera, gezi, arkadaş gurubu...


  • onemoremile  (16.07.18 10:24:21) 
Pilates


  • chitosan  (16.07.18 10:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.