[]

Reactjs hakkında sorularım var

bazı sorularım var bu konuyla ilgili;

reactjs'in kapsamı tam olarak ne oluyor?

ne demeye çalışıyorum; react.js yalnızca bizim "web service" olarak hazırladığımız call'ları, client side render ederek çalışan bir "front end kütüphanesi" midir?

yoksa dilersek laravel şeyler üzerinde, serverside render ederek de uygulayabileceğimiz bir kütüphane midir?

çok aptalca ve sığ bir soru olmuş olabilir. ancak merak ettiğim en önemli temel bu aslında.

react.js ile, serverside render yapamıyor muyuz? (yani ben php ile server side render edeceğim ancak site içindeki tüm front end işlemleri reactjs üzerinden döndüreceğim desem olmuyor mu?)


render işlemi tam olarak nasıl oluyor yani reactjs'de?
bir application gibi her şey clientsideda mı dönüyor, yoksa serverside işlemler yapabiliyor muyuz? (web service harici)

eğer serverside render vb. yoksa seo işleri nasıl oluyor?

 
İstediğin gibi, seçim sana kalmış. İster önce oluştur sonra gönder, ister önce gönder, sonra oluşsun :) Ben ikinciyi seçtim. İkisinin de farklı avantajları var, okumak istersen : medium.com (Walmart)

Laravel için paket : github.com

Google bot 2014'ten beri JavaScript çalıştırıyor, o yüzden SEO açısından sorun olmaz.

webmasters.googleblog.com
  • hayirsiz  (15.07.18 21:32:19 ~ 21:32:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.