[]

Genel kultur, ufuk genisleten bilgiler edinmek

merhaba,
mumkunse telefondan ulasabilecegim
(app olursa tatli olur yani) edinebilecegim
bir mecra ariyorum. Nasil soylenir bilmiyorjm da
durum hicbir sey bilmiyorum ne yapayim şeklinde
degil gunluk yeni bir seyler ogrenmek.
telefonda gecirdigim bir sure var ve 9gag reddit
sozluk istedigim verimlilikte olmamaya başladi.
ornegim google'in open culture diye bir app'i
var sanat konusunda guzel aslinda.
Vendee ayaklanmasini bilmiyorum ben mesela hic de duymamişim.
butun olay boyle başladi.
podcast'te olabilir bu arada. indirilebilir bir icerik oldugu
muddetçe.
çok ve gereksiz yazdim buraya kadar okuyan varsa
takdiri hak etti.

 
Hocam reddit nasil verimli olmamaya basladi, milyonlarca subreddit var. En azindan takip ettiginizi dusundugum eli5 ya da askreddit'ten bile gunde 2-3 guzel bilgi cikiyor.

Curiosity diye bir app var, gunde 5 tane konu ile ilgili yazi cikiyor. 3 sene kadar once bagimli gibi kullaniyordum, gecen hafta itibariyle uzun sure sonra tekrar kullanmaya basladim. Iyice buzzfeed'e donmusler, sacma sapan anket ya da click-bait tarzi yazilar paylasmaya baslamislar ama haftada 2-3 ilgi cekici icerik bile sunsa takip etmeye deger bence.
  • elon  (16.07.18 00:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.