[]

Kiracı Sorunu

Babamın yaklaşık 2 senelik bir kiracısı var. İlk yıl düzensiz olarak kirayı ödedi, son 13 aydır hiç kira alamadık. Bize kira konusunda devamlı yalan söylüyor ve oyalıyor. Bunun yanında dükkandan çıkmayı reddediyor ve babam kiracılardan bıktığı için artık satmak istediğimiz dükkanın taliplerini kovmakta. Dükkan başka bir ilde olduğu için ilgilenemememizi fırsat biliyor. Bu durum artık sıkıntı vermeye başladı. Bu konuda en kısa şekilde netice alabileceğimiz hangi yolu izlemeliyiz?

Not:Kira sözleşmemiz var.


 
en kısa çözüm topuklarına sıktırmak.


  • ateistanbul  (03.03.10 19:09:43) 
icra dairesinden örnek 51 yolla, 7 gün itiraz için bekle, 30 günün sonunda tahliye işlemlerini başlat. bunları doğru dürüst yapabilmek için de bir avukata git.


  • evrendeki en mutevazi insanim  (03.03.10 19:49:41) 
efendim ihbar mektubu göndermeniz lazım, 2 ay ödememesi, mahkeme kararı için kafidir, diye biliyorum.


  • soyutsimit  (05.03.10 22:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.