[]

oral steroidler hakkında birşey soracağım

yaklaşık 2 yıl bölük bölük son 1,5 yıldır da düzenli olarak vücut geliştirme yapıyorum. (9,6 masa başı çalışan biri olarak elimden geldiğince).

kendime göre iyi bi kas kütlesine sahibim ancak geçmiş dönemlerde alkol kullandığım için karın, bel ve kalça bölgesinde yağlanma var. bu yağlanmadan ne denersem deneyeyim kurtulamadım. düşük karb. beslenme denedim olmadı. yüksek tempolu cardiolar yaptım olmadı.

yağ oranımı gözle görülür bir şekilde düşürmek için clenbuterol ve winstrol kullanmayı düşünüyorum. acaba derdime derman olur mu?

biliyorum steroid kullanmak pek mantıklı değil ama artık istediğim şeyi elde edemediğim için spordan soğuyorum ve bunu istemiyorum. çünkü bu sporu gerçekten çok seviyorum.

not: yazdığım ilaçları google'da üst sıralarda çıkan sitelerden temin edeceğim, ne kadar güvenilir bilmiyorum.

 
Bahsettiklerin steroid değil, medikal ilaç. Onun dışında, ancak iyi bir diyetle biraz işe yarar, o da belki %5, %5'lik bir etki için çok gerekli ilaçlar değil, gerekli olmadığı gibi riskleri de var, değmez yani, üstelik vücut çok kolay adapte olur bunlara, belki bir haftalık kullanımdan sonra o %5'lik etkisi de kalmaz, o yüzden diyetini düzelt. Bel bölgesinde yağlanma varsa tamamen kötü beslenmeden olur, gitmiyorsa eğer diyetin kötüdür. Ben diyeti kötü olup de Clenbuterol'le yağ oranını düşüren kimseyi görmedim.


  • angelus  (14.07.18 23:21:18) 
Internet uzerinden satilan bu tarz ilaclarin cogunlugu sahte.adamlar aynisinin tipkisi sadece etken maddeleri daha dusuk diye ovunerek bunu soyluyorlar.balkan pharma uzerinden konusursak direk moldovadan temin edebilen kisi sayisi az ,aracilardan alinanlar genelde sahte.ilacin kendisi cok ucuz oldugu icin sahtesini yaparken etkin maddeleri ayni oranda kullanabilme ihtimalleri yok.her halukarda bilmedigin bir kimyasali alip yutmak buyuk sacmalik.yarismaya vs hazirlanmiyorsan gobegindeki yagdan kurtulmak icin bu riske girmeye degmez.organlari eline alma,bi tik ilerisi olme ihtimalin bile var.


  • duptıs  (15.07.18 00:26:49) 
Bel bölgesindeki yağlanmanın sebebi yüksek kortizol ve sürekli stres olabilir.

Değmez +1
  • pulsartgr  (15.07.18 00:34:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.