[]

Adnan Hoca'yi tutuklamaya engel neydi simdiye kadar?

Madem tutuklayacaklardi bu zamana kadar neden beklediler? Delil mi yoktu, secimden hemen sonra nasil delil buldular eger yoksa?

Ya da eski sistemde bu adami ve ekibini alikoyabilecek yasal altyapi mi yoktu? O yuzden secim sonrasi yeni sisteme gecmeyi mi beklediler?

Bir de bu suclamalarin hepsi dogru mudur hakikaten? Islenebilcek butun suclari islemis gorunuyorlar iddaanameye gore? Bi baklava calmamislar.

Kedicikler gercekten santajla alikonan kizlar midir yoksa kendi istegiyle orada takilip bi guzel luks hayat yasayan kizlar mi?

 
Binkac ay once orgutte onemli olan bi kedicik kacti. Ve bir twittwr hesabi acildi kedicik leaks diye onlar surekli olayi gundemde tuttular, oldukca cok iddia yayinladilar. Ama bir sey olmadi. Son bir haftadir adnan oktarin Fethullah hakkındaki olumlu gorusleri yayinlandi o hesaptan ve sonra banko. Bir de bu adamlarin cok ciddi hukuki gucu var. Baskanligi beklemis olabilirler, tum itiraz yollarini kapatabilmek icin. Hemen hukuksuz bir sekilde mal varliklarina el konuldu oh hemen aracisiz c. Baskanligina gitmistir herhalde:) e ustune tren kazasi gundemi de kedicik yilisikligi ile ortuldu. Bundan daha iyi zaman secemezlerdi.
Bir digeri de ellerinde mhplilere dair cok kaset oldugu ve mhpnin bu konuda baskisi olabilir.

  • red g  (13.07.18 10:00:42) 
Öncelikle iddiaların büyük çoğunluğu büyük ihtimalle doğru. Herif yıllar içerisinde korkunç bir kült kurdu kendine. İnsanları cinsel ve maddi olarak sömürdü.

Başka yerde de yazdım ama elemanda tahminen alt seviye bürokrat ve akplilerle ilgili kasetler vardı. Kasetlerin etki edemeyeceği bir noktadayız artık, uzun her şeyi ele geçirdi.

Kızların büyük kısmı beyin yıkama ve şantajla orda. Ufak bir kısmı çarkın parçası ve organizasyonun üst noktalarındalar.
  • cleric  (13.07.18 10:10:53) 
bürokrasinin kilit noktalarında rüşvet ve şantajla kontrol altında tuttuğu kişiler vardı büyük ihtimalle. bu sayede yırttı.


  • zgrydn  (13.07.18 10:13:37) 
"Madem tutuklayacaklardi bu zamana kadar neden beklediler?"
Malesef 1. bağlantıların gittiği yere kadar izlenmesi 2. yeterli ve gizlenen delillerin toplanması 3. suçun işlenerek "suç üstü" yapılarak cezanın tam porsiyon verilebilmesi için kuluçkaya oturup bekleyen tavuklar gibi beklemek gerekiyor. Uzun bir süre...

Tabi bu gerçekler milleti azdıran medya tarafından gizlenerek kafalarda soru işaretleri oluşturulursa zararlı çıkacak olan iktidardır. Yıpratma siyaseti böyle yapılır.




"Kedicikler gercekten santajla alikonan kizlar midir yoksa kendi istegiyle orada takilip bi guzel luks hayat yasayan kizlar mi?"

Yağlı ballı ve travesti boyundaki o devecikler rol yapıyorlar. İkiyüzlülükleri her taraflarından akıyor. Onlar 1. feminaziler tarafından linç edildikleri için 2. İçeri girmemek için abi biz emir kuluyuz modunda takılıyorlar. Bu da ayrı bir şerefsizlik fakat patronları tarafından da destekleniyor. Aynen yakalanan FETÖ'cülere tavsiye edildiği gibi.

Kedicik (show girl) mesleğini hakkıyla yapmalarına saygı duyuyor ve o yönlerini taktir ediyorum. Meslekleri biz erkekler için elzem dolayısıyla destekler köstekleyeni de afişe ederim.

Ev kadınları için farkeden asıl şey kediciklere ona buna kısaca görsel uyaranların yeterli seviyeye ulaşmasına azıp akşam karısıyla sevişme kararı alan erkeklerin artık zevceleriyle daha az ilgileniyor oluşudur.



Muhalefet eşyanın tabiatı gereği iktidara bu başarılarının kaymağını yedirmemek için her türlü manipülasyona başvurabilir. Takipçilerine, aslında bunlar zaten bizzat kendileriyle ilişkili, şimdiye kadar izin vermişler, içlerinde zaten bunların adamları var, şeklinde işi bulandırmayı tercih edebilir. Yıpratma siyasetinin cilveleri.

İnanmayın ama yine de hangi tarafın yaşam tarzı size uyuyorsa gidin ona oy verin bu kimseyi ilgilendirmez. Kısaca muhalefetin havuz medyasının da aynen iktidarın havuz medyası gibi manipülatif yayın yaptığını aklınızdan çıkartmayın ve bilincinizi kimseye teslim etmeyin.


Kendi aklınızla düşünün! Bunu yapabilmek için her iki tarafın da yayın organlarını eşit sürelerle takip edin. Buradan sorup sorgulamanız ayrıca güzel. Akıllı insan aklını kullanandır, çok akıllı insan başkalarının aklını da kullanandır.
  • neotunc  (13.07.18 10:34:24 ~ 14.07.18 00:02:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.