[]

bi otel hakkında tripadvisor da yorum yaptım ve sonrasında yaşananlar

arkadaşlar geçenlerde bi otelde konakladım. hatta burada yazmıştım tehdit edildim diye. gelince büyük bi eleştiri yazısı döşedim otele. mesela otelin adı tat beach ti ben tavuk beach yazdım. çünkü tavuktan bol bişey yoktu. düşünün tost için tavuk salamı var. rezillik falan yazdım. plajda bar veya restaurant yoktu bu insanı eşek yerine koymaktır dedim. sonrasında üst düzey bi yetkili tarafından aradndım yorumumun beğenildiğini söyledi. ertesi günde yorum yapıldı otel tarafından itibarımızı zedelediğniiz için yorumunuzu düzeltmezsiniz sizi mahkemeye verebiliriz diye. neyse bu yetkili bize bi jest yapılmak istendiğini orta yolu bulalım yorumunuzu düzeltin gibi şeyler söyledi. ben de uzatmadım ve sildim yorumu tabi karşılığında bi kaç gün başka otelinizde konaklama şartını almıştım. neyse bu yetkili daha sonra telefonla aradım tatil ne oldu diye dönücem efendim, yoldayım efendim dedi durdu. ben de yeniden yorum yazdım, bu yetkilinin yaptığını ve oteli anlatan. tehdit ettiklerini yazdım eleştiri yaptım diye. şimdi bu yetkili yorum yapmış yazımın altına, söyledikleriniz temelsiz ve maksatlıdır. benden otel istediniz bunu reddettim diye tam tersi konuşuyor. sinir etti beni yalan konuşmayın yaşınızdan utanın dedim facebookunu bulup. daha ne yapılabilir bilmiyorum tatil falanda istemiyorum bildiğin kıl kaptım adamların iki yüzlülüğüne. daha başka ne yapılabilir sizce? ekşide yankı yaratır mı?




 
valla kusura bakma ama kaşınmışsın. Adam da güzel kata kulle yapmış.

Anlamadığım şey, insanlar senin deneyimlerinden yararlansın diye bu yorumları yapmıyor musun? Adamın teklifiyle hemen yorumunu sildiğine göre kendine avanta çıkarmak derdindeymişsin, o sebeple geçmiş olsun diyorum.

Bence yankı yaratmaz ama hayat ve insanlar tabi herkesin farklı bir tepkisi olabiliyor.
  • re noreno  (12.07.18 17:33:22) 
yemeklerimiz 3 öğün et ağırlıklıdır, plajda bar ve restaurantımız vardır gibi bi yanıltıcı ibare var mıydı? eğer yoksa otelin size plajda bar sunmak gibi bi yükümlülüğü de yok ki. dahil özelliklere bakıp ona göre tercih etmeliydiniz.

kalanında da adamlar yorum silinsin diye ayak yapmışlar. bişey diyemem ama en başında bence eleştirilerde haksızsınız.
  • elorelia  (12.07.18 17:44:39) 
beleşe çökeceğim diye insanları yanlış yönlendirmek. beter olman dileği ile.


  • Deathrow  (12.07.18 18:32:57) 
2 gün konaklama için youmu silmiş şimdi de gelmiş burda adamlara ikiyüzlü diyor. layığını bulmuşsun kardeşim. elemana 2 gün konaklama dedim hemen sildi yorumu :D diye iyi billur geçmişlerdir seninle akjdfsklg


  • guzel gunler gorecegiz  (12.07.18 19:41:00 ~ 19:42:09) 
ilk yazdığın şeklini gereksiz atar olmadan yeniden yaz geç bence.


  • yuto  (12.07.18 20:19:55) 
çakallık yapmaya çalışmışsın adam da seni keklemiş yorumunu sildirmiş. madem otel rezil, yorumunu 2-3 günlük beleş tatil için silmeseydin.


  • yüzyıllık yalnızlık  (12.07.18 20:38:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.