[]

bir küçük tatil meselesi

Merhabalar. Bu sene ilk defa tek başıma tatile gitmeyi düşünüyorum. Biraz geç kaldım ama 20 temmuzla 6 ağustos arası izinliyim.
Kaş'a gitmek istiyorum ama otel pansiyon oalyları nasıl halledilir hiç bilmiyorum. Kazıklanmadan nasıl halledebilirim? Trivago'dan baktım ama emin olamadım. Biraz merkezde bir yer olsun istiyorum ki çıkıp dolanabileyim etrafta.
Biraz kafa dinlemelik bir tatil istiyorum. Öyle çılgınlar gibi eğlenmeli, köpük partileri, barlar diskolar modunda değilim. Denize gireyim, kitap okuyayım, canım sıkıldığında çıkıp çarşı pazar dolanayım falan. Ama mümkünse de gidilebilecek bir yerler varsa oraları da gezeyim. Şimdi;

1) Aracım yok, araba kullanmayı da bilmediğimden kiralayamam da. O yüzden Kaş'ta dolmuş/minibüs vs. vardır herhalde dimi bir yerlere gidebilmek için?
2) Bildiğiniz, kaldığınız otel, pansiyon vs. öenerilerinizi bekliyorum.
3) Kaş dışında benim bahsettiğim tatil anlayışıma uygun başka nerelerde hangi otelleri/pansiyonları önerirsiniz?
4) Gelin bana bir tatil ayarlayalim ya lütfen.

 
Çıralı'ya bir bakın, bahsettiğiniz huzur tatili burada olabilir. Gerçi çarşı pazar yok, köy orası. Alternatif olarak bir bakılabilir diye söyledim.


  • nonik  (12.07.18 16:18:27) 
Ben sana kaş'i degil fethiye yi oneriyorum. Turlarla veya minibuslerle istedigin yere gidersin. Daha cok secenegin olur. Carsi pazarda var.


  • durgunfoton  (12.07.18 16:19:10) 
Daha iyileri vardır mutlaka ama biz booking'den şu butik oteli bulmuştuk. Fiyatı uygundu, temizdi, açık büfe kahvaltısı vardı, deniz manzarası vardı, merkezi bir yerdeydi.
Beğenirseniz zenmate'le booking.com'a girip oradan rezervasyon yapabilirsiniz. Doğrudan oteli arayıp booking'deki fiyatla karşılaştırma yapabilirsiniz.
sardunyaotel.com.tr
  • dento  (12.07.18 16:40:58) 
kaş mükemmel bir seçim

hem kafa dinlemelik, hem kitap okumalık,
hem dalmalık hem yüzmelik

1- araca gerek yok. belki patara ve kaputaş için gerekir, ama onun için de merkezdeki tur firmalarından birinin günlük turlarına katılabilirsin.

2- hermes otel, yusuf pansiyon, hotel puya (hepsi çok güzeldi)

3- kaş'a gitmediysen önceliğin orası olsun.

4- kaaaaaş kaş kaş kaş kaş. bak nasıl özlemişim (kaşa 15 kere gitmişimdir)

5- mutlaka keşif dalışı yap (müracat merkezdeki tur firmaları)

6- derya beach'e git.

7- limanağzına git (nuri beach en sondaki)

8- pasaportun ve paran da varsa günü birlik meis'e de gidebilirsin.

9- mutlaka ama mutlaka günübirlik olan tekne turlarına katıl. kaleköyü falan görüceksin,

10- aylin aslım'ın barı vardı, oraya da git, yeri güzel

11- o tarihlerde iznim olsa ben de gelirdim seninle, olmazsa artık kurbana :D
  • füt  (12.07.18 17:16:55 ~ 17:18:21) 
Caretta caretta pansiyon. Git rahat et. Temizlik gayet iyi. Orta karar pansiyon. Merkeze yurume mesafesinde.

Etrafa dolmus ile gidebilirsin.
  • ykyt  (12.07.18 18:59:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.