[]

2 aktarmalı uçak bileti amerika

temmuz sonu houstona gideceğim.

istanbul londra -- 4 saat bekleme -- londra chicaho --- 2 saat bekleme --- chicago houston.

toplam 20 saatlik bir yolculuk 3400 tl.

tek aktarma da var o da 4500 tl.

2 kişi gidileceğinden 2200 tl bir fark oluyor.

ne dersiniz 2 aktarma çok mu zor olur delilik mi ?

bir de uçakları kaçırma ya da valizlerin 2 aktarma da gelmeme durumuna ne diyorsynuz ?

 
problem olmaz. valiz gecikebilir ama yapacak bir şey yok.
ben olsam ucuzu tercih ederim fark çok fazla.

  • cedex  (12.07.18 15:58:39) 
darkrocq

ingiltere transit vize istiyor mu ?
  • oscar  (12.07.18 16:05:20) 
darkrocq hakli, normalde istiyor ama au, usa, nz ve ca vizeleri varsa istemiyor transit ingiltere.

bir de soyle bir durum var diye biliyorum Londra'da. Belki degismistir ya da baska bir yer ile karistiyorum. Londra'da bir havaalaninda dis hatlara gidise gecmek icin transitten cikip, ulkeye girmek gerekebiliyormus. Ona da bir bakin her ihtimale karsi isterseniz ama dedigim gibi karistiriyor olabilirim baska bir yerle. Aklimda kalmis oyle.

Tek aktarma normalde toplam 14-15 saat ucuslari rahatlikla kaldiriyorum. Bir kere toplam 21 saat surdu tek aktarma, epey yorulmustum. Ama 2200 tl icin deger bence. Cok para.

Bir de maleficient'in dedigi gibi valizleri Chicago'da alacaksiniz zaten. Houston ucagina vereceksiniz. Ben pimpirikli oldugum icin 2 saat yetmezse, valizler gelmezse vs vs. stres olurdum mesela. O etkileyebilirdi esas kararimi yorucu olur mu olmaz mi muhabbetinden ziyade. Ama tamamen pimpirikli olmakla alakali.

Iyi yolculuklar simdiden.
  • sen de başını alıp gitme ne olur  (12.07.18 16:30:08) 
geçerli bir usa vizesi var ise transit vizeye gerek yok diyor. usa gittiğim içim zaten usa vizesi var =)

özetle transt vize gerekmiyor diye yorumluyorum
  • oscar  (12.07.18 16:42:06) 
iki aktarma cok zor olmaz ama aradaki farka değer mi emin değilim. tek aktarma olsaydı kesinlikle aktarmalıyı tercih edin derdim.

aktarma cok dert degil. yolculugun bolunmesi daha iyi bile olaibliyor. transit vizeye gerek yok. chicagoda bavul alıp vereceksiniz tekrar.
  • Rudy Baylor  (12.07.18 16:48:36 ~ 16:49:40) 
iki aktarmadan bir şey olmaz ama şikago aktarmasında 2 saat yeterli olur mu emin olamadım.


  • helenart  (12.07.18 16:51:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.