[]

Kızlar kendilerine sevgili gözüyle bakmayan erkeklerden mi hoşlanıyorlar?

Şu yaşıma kadar genel gözlemlediğim durumu sizlere de sormak istedim.
Ben, bu kızla sevgili olunur, yürüyeyim dediklerim hep avucumu yalatırken hiç sevgili gözüyle bakmadığım kızlar ise bana yürümeye başlıyor.

Kızlar, kendilerini sevgili olarak görmeyen erkeklerden mi hoşlanırlar?

 
Olay yakışıklı ya da piç olmakta. Eğer çirkin bir erkeksen kızlar "mal len bu" gözüyle bakar. Yakışıklı ya da piçsen cool olursun.


  • komando kani var bende  (10.07.18 20:08:22) 
çirkin oldukları için yürümüyorsun e çirkinler de sevişmek istiyor o yüzden de onlar sana yürüyor bu kadar basit.


  • another satisfied lover  (10.07.18 21:00:30) 
Acemi +1


  • pastörizesüt  (10.07.18 21:04:08) 
Cunku karsindakine sevgili gozuyle bakinca sacmaliyorsun, onun gozune sokmaya calisirken n kendini itici oluyorsun. Bi de kacan kovalanir mantigi devreye giriyor.


  • imelih  (10.07.18 21:13:00) 
Herkes avucunda olmayana yöneliyor diyelim ya da eldekinin kıymeti bilinmez oluyor.

O yüzden karşılıklı çaba göstermek lazım. Ne kadar çaba o kadar kıymet, heyecan...

Tabi çok da abartmamak lazım.
  • idexo  (10.07.18 21:17:45) 
Valla diğer kadınları bilmem ama bende oluyor o dediğinden. Bana ilgi gösteren, arayıp soran adamlara zere kadar çekim hissetmiyorum. Ya da hep benim hoşlanmadığım türde adamlar bana ilgi gösteriyor. Bilemedim. Sonra gidip bana o gözle bakmayacak adama aşık oluyorum.


  • i m cool with that  (10.07.18 21:35:16) 
elde edilmesi zor insan çekici geliyor basit denklem ışte. Sürekli ağzının içine bakan adamdan hoşlanmıyorlar


  • damla sakızlı dondurma  (10.07.18 22:24:53) 
Oyle bir genelleme yok. Her kadin ayri. Her erkek ayni turdeki kadini mi seviyor ki?


  • Traveller  (10.07.18 22:29:25) 
@acemi onlara yürümeme sebebim onlara karşı bir çekim hissetmemem yoksa hepsi gayet güzel kızlar.


  • livaneli kadir  (10.07.18 22:52:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.