[]

Artık memur olmak da mı tehlikeli sizce?

Merhaba Sevgili Duyuru Sakinleri,

Son 2 yıldır kamudan ciddi manada memur ihraç edildi. Bunların belki yarısından fazlası da haksız yere oldu. İhraç edilenlerin adeta tutunacak dalı bile kalmıyor, perişan oluyorlar.

Özel sektör de ölü hale geldiği için millet KPSS' ye yardırıyor. Ancak ortalıkta böyle bir tehlike varken bu mantıklı mı sizce? Özellikle de muhalif görüşlüyseniz tez zamanda ayağınızın kaydırılma riski var. Sizce dediğim gibi artık tehlikeli mi?

 
Özel sektör nasıl ölü halde?

Cevap: Tehlikeli değil.
  • diffarentiationation  (10.07.18 19:28:07) 
Devlet muhalif kadroları boşalttı. Yerine vasıfsız yandaşları dolduracak.
özel sektör ölmese de sürünüyor. Ücretler düşük. O yüzden kapağı devlete atıp sağlama almak daha mantıklı. Tabi sosyal medyadan muhaliflik yapmayacaksın.

  • neymis  (10.07.18 19:52:31) 
ihraç olan kişilerin SGK kayıtlarına kamu görevinden çıkarıldığına ilişkin şerh konması sebebiyle özel sektörde dahi iş bulamıyorlar. kamu personellerinin birçoğu mevcut hükümetin gitmesi halinde işlerinden olacağı korkusuyla hükümete oy veriyor, kamu kurumunda çalıştığım için bu tarz kişilerle denk geldiğim oluyor.

siyasetin girdiği her yer tehlikelidir bence.
  • maybe one day  (10.07.18 22:01:55 ~ 22:31:01) 
Evet, artık güvenli değil memurluk, kazara ihraç olsanız özel sektörde de tutunamiyorsunuz, sizi kimse işe almak istemiyor. ben memuriyetin önünü pek parlak görmüyorum.


  • damla sakızlı dondurma  (10.07.18 22:22:42) 
@diffarentiationation Ölü halde derken işsizlik yoğun anlamında söyledim.

@ neymis Muhalif olduğu için insan davranışlarına, konuşmalarına ekstradan dikkatli davranmak zorunda. Yoksa anında kapı dışarı, bir de vatan haini yaftası yiyince combo olur.

@maybe one day, damla sakızlı dondurma Özellikle bu özel sektörde de tutunamama olayından dolayı sordum aslında. Oldukça tehlikeli. Eski iş arkadaşım bilgisayar mühendisiydi ve bir üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyormuş. İhraç olunca hiçbir yerin almadığından bahsetmişti. Mecbur kaldığından eski işyerime başlamıştı. ama şerefsiz açıkgöz patron zor durumunu kullanarak sigor Bu hallere düşmek de var.tasız çalıştırdı, para falan da vermedi. Kısaca sömürdü yani. Arkadaş da avukata falan verip öyle aldı parasını. Allah kimseyi işsizlikle sınamasın.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (11.07.18 01:04:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.