[]

Motosiklet satışı

www.yamaha-motor.eu

Bunu beğendim.
Ehliyet almak üzereyim.
Gerekli ekipmanlar için de bütçem yeterli.

Tek sıkıntım araç fiyatlarını iyi bilmeme rağmen motosiklet piyasasını pek bilmiyorum.

Örneğin seneye bu motosikleti yıpranmayla beraber ne kadara satabilirim?
Yaz kış sezonu fiyatları çok fark ediyor mu?

Teşekkürler.

 
sıfırının fiyatına bak, sonra sahibinden ikinci ellerin fiyatına bka ortalama bişey çıkar.

kışın motor fiyatlarına zam gelmez, mart sonu nisan maşı bi zam yapıştırırlar(sıfır motorlar) tabi bunu gören ikinci elciler de ona göre zam yapar kendi motorlarına.
  • killerbee  (10.07.18 15:54:05) 
125 cc'yi çok uzun süre kullanmazsınız. Genelde o hacim geçiş motorudur insanlar için. 250 cc'de kalan insan daha çok olur. O yüzden 125'e sıfır motosiklet ile başlamak bence bütçeyi boşa yorar.

İyi bir eğitim alacaksanız 250 cc'ye de yürüyebilirsiniz.
  • yukselen gunes evi  (10.07.18 16:01:33) 
Sifir motosiklette yaz kis fiyati ayrimi olmaz. Calismalar yapilir, rakamlar, satislar, ulkenin durumu degerlendirilir, ulkeye o sene girecek modeller belirlenir ve fiyatlari aciklanir. o sene sifirini o fiyattan alirsin.

ikinci elde yaz kis hem motosikletin satilma hizi acisindan hem de fiyat bakimindan fark eder. yaza dogru millet motor ilanlarina abaniyor. yagmurlar baslarken de satmaya calisiyorlar.

bu ara insanlarda para yok. kur alip basini gittigi icin sifir motosikletler cok pahali. onu goren ikinci eller de costu. ama piyasa durgun. cunku kotu, tedirgin edici bir ekonomik-politik durumdayiz.
  • jimicik  (10.07.18 16:20:59) 
yukselen gunes evi +1

125 cc başlangıç motoru olduğu için 1 yıl bile kullanmadan satmak isteyeceksin. R25 ile değiştireyim diyeceksin. Gereksiz yere değer kaybetmiş bir motor almış olacaksın.

Tavsiyem, bu mantıkla yeni motor alıp 1 yıl sonra değiştirmek isteyenlerden alman. Hem rodajını falan düzgün yapmış olurlar, sen uğraşmazsın.

Ben de bir ara çok hevesliydim. Direkt R25 almayı düşünüyordum. Bütçe olarak daha yüksek tabii ki ama R25 başlangıç motoru için biraz hızlı. Yani bunu alıp 1 sene sonra satmak istemeyebilirsin. Max 177 km/sa hıza çıkabiliyor. Bunun da riski, başlangıç motoru diye alıp çılgınlar gibi hız yaparsan ölme ihtimalin yüksek.
  • himmet dayi  (10.07.18 18:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.