[]

Agoda.com Kullanmış Olan?

Merhabalar. Bugün bu site üzerinden bir otel için rezervasyon yaptırdım ve oda fiyatını kredi kartı ile ödedim. Sonra oteli arayıp rezervasyonu sotduğumda bulunamadı dedi yetkili. Acaba hemen aradığım için sisteme düşmemiş olabilir mi? Daha önce bu siteyi kullanıp sorunsuz bir şekilde rezervasyon yaptıran var mı? İletişim olanağı da yok yurtdışı merkezli sanırım.




 
kapadokyada küçük bir otel için kullanmıştık biz. fakat gunu bir gün önceye almaya karar verdik. oteli aradığımızda rezervasyonumuzu gördüler ama bir gün önceye almamızı da pek takmadılar. biz de biraz korkmuştuk ama gittiğimizde boştu otel o yuzden belki öyle konuşmuşlardı.


  • Olric  (09.07.18 22:58:28 ~ 22:58:36) 
@Olric ödemeyi kredi kartından otele gitmeden önce agoda.com üzerinden mi yapmıştınız peki?


  • bluedad  (09.07.18 23:08:46) 
Sitede bir sıkıntı olmuyor. Ama otel çakallık yaparsa bırak agodanın mudahelesini üzgün surat atmalık mail adresi yok. O yüzden otel ile diyalog halinda kalmak lazım derim. Bugün olmadıysa yarın arayıp teyit edin. Gelcem ben, isi bozmayın mesajı verin.


  • baal  (10.07.18 01:03:14) 
agoda booking.com'un yan ürünüdür. yani booking ile aynı mantıkta çalışıyor o yüzden sorun olmaz. Eğer rezervasyon yaptığınız yer butik bir işletme ise agoda yönetici paneline belirli kişiler erişebiliyordur, rezervasyonunuzu henüz kendi sistemlerine işlememiş olabilirler


  • kraldan cok kralci  (10.07.18 09:38:33) 
Ayoda booking yan ürünü değil. Aynı işletme tarafından finanse edilen iki ayrı kuruluş.


  • baal  (10.07.18 10:18:42) 
Arkadaşımın önerisiyle bu site üzerinden aynı dönemde bir başarılı, bir de başarısız rezervasyon gerçekleştirdim.
Şimdi rezervasyonu yap, sonra öde olayından faydalanarak 3 günlük rezervasyon yaptım, ödeme için de kart bilgilerimi girdim. Daha sonra, gideceğim yerde bir gece daha geçirmek istediğim için doğrudan ekstra bir gece daha satın aldım, ödemeyi de sorunsuz bir şekilde yaptım. Önceden yaptığım rezervasyonun günü geldiğinde kartımdan ödeme alamadılar ve bana ödeme yapabilmem için 24 saat geçerli bir link gönderdiler. Bu link ile birkaç kez kendi kart bilgilerimi girerek yeniden ödeme yapmaya çalıştım fakat ödemeyi alamadılar. Daha sonra arkadaşımın kart bilgilerini girip ödeme yap kısmına tıkladığımda "Üzgünüz, bu link artık bu rezervasyon için geçerli değil" uyarısı aldım fakat link atılalı henüz 8 saat olmuştu. Konuyla alakalı sistem üzerinden sorunumu bildirdim ve yarım saat içinden Singapur'daki ofisten arandım(öyle söylediler). Ödemeyi kart bilgilerimi vererek telefonda yapabileceğimi söylediler ama güvenmediğim için geçiştirdim, telefonda zor olur bahanesi ile yeniden link atmalarını rica ettim. Tamam dediler ama sonrasında ne mail atıldı ne de tekrardan arandım. Rezervasyonu iptal edip hostelin kendi sitesini kullandım fakat aynı oda Agoda tarafından alındığı için başka bir oda tutmak zorunda kaldım. Ben yine oda bulabildim ama gitmeme 5 gün kala rezervasyonu iptal etmem hiç hoş olmadı. Bir daha kullanmam.

  • pike  (10.07.18 20:09:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.