[]

Turgutreis/Bodrum Tatil

1 haftalık turgutreis tatilimiz var elimizde.

Almak istediğim öneriler yapılacak ve yenilecek/içilecek şeyler. Ben bilgimi dökeyim siz eksik kalanları tamamlayın.

*Tavşan adası ziyareti
*Akyarlar veya Karaincir'de bir kere de olsa denize girmek
*Rüzgar gülleri ziyaret
*Zeki Müren müzesi ziyareti
*Belki Gümüşlük
*Halikarnas mozolesi ziyareti

Ve şimdi tam hatırlamadıklarım. Bu arada sizlere de güzel bir gezi rotası yaptım hadi yine iyisiniz.

Esas konu: Ne yiyelim nasıl gece hayatı yaşayalım? Zira bir biranın 28 tl olduğu mekanda çok güçlü kalacağımı zannetmiyorum. İsmini sıkça duyduğum marina yacht club ve bir kule rock city bar var.

İki kişi için bazen eğlenmeli bazen sakin sakin yemek yemeli mekanlar rica ediyorum.

Yazdığım en uzun duyuru falanı.

 
tavşan adası zaten gümüşlük'te. o ikisini aynı maddeye sayabilirsin. gümüşlük'ü ziyaret eder, tavşan adasına da çıkarsın.

yel değirmenini falan dittiret, fuzuli vakit kaybı.
ben de tarihi turistik yerleri severim ama halikarnas mozolesi'nden geriye kalan bir avuç yıkık dökük taş. yani keşke o dünyanın yedi harikası olduğu zamandaki ihtişamlı yapı dursaydı.

dunyaninyediharikasi.net şunu görücem diye gidip
www.rotasenin.com şunu görünce insan hayal kırıklığı yaşıyor.

ona ayıracağınız vakti bodrum kalesi'ne ve sualtı müzesine ayırırsanız daha fazla keyif alırsınız.

marina yatch club pahalıdır. kule rock city adı üstünde rock bar .eğlencelidir. bira mira da nispeten uygundur. bir de körfez var kule'nin az ilerisinde. orası da rock bar. bodrum'un en eskilerinden.
  • kibritsuyu  (09.07.18 17:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.