[]

Su Arıtma Sürahisi

Aşağıdakini ya da buna benzer bir su arıtma filtresi kullanan var mı? Memnun musunuz? Önerir misiniz?

www.hepsiburada.com


 
bu britanın sadece filtresi, brita sürahi içine takılıyor.

içinde bildiğin aktif karbon var.

evet mesela istanbul şebeke suyunu bununla süzüp çaya kahveye yemeklere kullanıyorum, tadını büyük ölçüde değiştiriyor ama kaynatmadan istanbul gibi yerde bunun suyunu kullanma taraftarı değilim.
  • killerbee  (08.07.18 19:36:45) 
@killerbee, bir çok yerde İstanbul'daki şebeke suyunun kaliteli ve güvenli olduğunu duydum okudum. Sorunların genelde bina içi depolardan kaynaklandığını da. Bu söylediğinizi destekleyen her hangi bir şey var mı acaba?


  • kisa  (08.07.18 19:51:12) 
baştan sadece britadan içip motoru bozmam?

kullanım kılavuzunda yazan bakteri ve virüslere dair bir süzme işlemi yapmaması?

istanbulun her yağmurda alt yapı problemi yaşaması, sulara her zaman biyolojik atık karışma ihtimali vb vb...
  • killerbee  (08.07.18 19:55:44 ~ 20:02:16) 
içme suyu haricinde her şey için kullanıyoruz. memnunuz. lokasyon ankara.


  • lamotta  (08.07.18 20:03:35) 
Bulundugunuz yerde cok yaygin bir sekilde musluk suyu icilmiyorsa, uygun degildir.

Tadini yumusatiyor sert suyun. kahve-cay yaparken kullaniyoruz. Avrupa´da suyu cok sert olan kentlerde kullaniliyor, ustte denildigi gibi virus/bakteri vs. temizlemez.
  • buf-e kür  (08.07.18 20:04:27) 
bununla arıttığım suyu çayda kahvede kullanıyorum içme suyu olarak tadını pek sevemedim.


  • bi gitme be  (08.07.18 20:07:01) 
ayrıca su konusunda aşırı titiz değilim şu an çorludayım, burada artezyenden su çıkıyor burada oturanların yüzde90ı çeşme suyu içer, ben de içiyorum 15 20 senedir.


  • killerbee  (08.07.18 20:07:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.