[]

İzmir'de masa tenisi nerede oynanir?

Alsancak, konak, karsiyaka, bostanli bu merkezlerde oynanabilecek
Guzel bir yer var mi?



 
Edit: internetteki bilgiye dayanarak, evka4 te spor kompleksi varmis. Orada oynanabiliyormus. Ama bilgiler eski. Giden oynayan var mi?


  • ykyt  (08.07.18 13:03:17) 
Evet orada var(dı) ama benim bilgi de 5 senelik.

Alaybey katlı pazar yerinin en üst katı var(dı), saatlik kiraliyorlar, aranıp bir sorulabilir, yalnız degistirmedilerse masalar da diğer teçhizat da berbat durumdaydı, halen varsa da önce gidip bir görün derim.

Konaktaki eski Eshot son duraklarının olduğu yerde (eskiden 63 ile 48'in, Bornova yönüne giden otobüslerin ilk durağı olan sokak, loplop kokoreç'in olduğu) bir bilardo salonu var. Hiç oynamadım masa tenisi ama kenarda bir masa vardı, bir ihtimal oraya da bakılabilir.
  • dafaisss  (08.07.18 13:57:45) 
Tesekkur ederim bilgiler icin. Yani esasen soyle guzel bi masa tenisi oynanacak yer yok:(


  • ykyt  (08.07.18 15:23:19) 
Hiltonda oynanıyour.


  • erty_ksk  (08.07.18 15:58:38) 
Evet öyle maalesef :/ Hilton'u ben de bilmiyordum yalnız o bir ümit olabilir :) bir de şimdi aklıma geldi İzmir Atatürk lisesi de vardı, dışarıdan gelenlere kapatmadilarsa.


  • dafaisss  (08.07.18 16:24:29) 
Hilton'da oynamıştık geçen sene. Masa, raketler filan baya kaliteliydi. 20 TL'ydi saatlik ücreti.


  • captainimsi  (08.07.18 18:03:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.