[]

İphone sorunu ve tamir yeri sorusu

Selam. Benim aslan parçası 8 aylık 6s. Ama şarjı 2-3 saat gidiyor. Çok ısınıyor. Hatta ısındığından rengini falan düşürüyor. Günde 4 kere şarj ediyorum.

Bu sorunlarla aradım apple ı. Dedim steve bu ne aq. Şaka. Teknik hanım efendi testler yaptı. Dedi evet bi sorun var. Ya dedi telefonu sıfırlayalım. Bakalım bi uygulama falan mı buna yol açıyo. Olmadı pilini değiştiririz. Ya da direk götür dedi apple a. Ben de direk götürücem. Geçiş dönemi bana göre değil.

İki apple var istanbulda. Yer bulmak da zormuş. Akasya bana yakın. İlla burdan yer mi kovalayayım. Yoksa apple ramdevu alda kyk servis falan da çıkıyor. Onlara da götüreyim mi. Ne kadar sürer işlemler. Ne kadar telefonsuz kalırım. Garantili telefon.

 
Genius Bar randevusu alırsan telefonsuz kalmazsın, orada değiştirirler. Servise verirsen 2-3 hafta kadar sürüyor. Aynı telefon, aynı yaşta, aynı olay. Sıfırını verdiler. Panik hatası mı neymiş.


  • Lim5  (07.07.18 20:55:24) 
Akasyada genius bar randevusunda pil değişimine karar verildi benim 6s in.Salı bıraktım perşembe aldım telefonu.3-4 saatte pil değişimi eskidendi(5s ten biliyorum)


  • arenas  (07.07.18 21:17:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.