[]

laboratuvarda kılık kıyafet

bir fabrikanın laboratuvarında staja başlıyorum da, salak gibi onlara sormayı unuttum. spor ayakkabı, kot, tişört giymek serbest diyen bir arkadaşım var. her laboratuvarda böyle midir bu?




 
e ne olacak zaten onluk giymeyecek misin? icindekinin ne onemi var.


  • baldur2  (07.07.18 14:38:54) 
Ne labi? Onemli cunku. Kimyasallarla ugrascaksaniz genelde etek, sort, sandalet/acik ayakkabi biraz tehlike yaratiyor. Hatta lens kullaniyorsaniz lab gozlugunun ise yaramadigi durumlar cok. Ama ne labi oldugu onemli :)


  • superfluid  (07.07.18 14:51:17) 
@superfluid, kimyasal labı evet. etek, şort tehlikeli tabii ama fabrikanın genel kıyafet yönetmeliği en fazla "smart casual"a kadar izin veriyordur, ben kot tişört giyince abes kaçar mı merak ettiğim daha çok buydu. ona göre alışveriş yapmam gerek çünkü.


  • pide  (07.07.18 14:57:47) 
İlk gün normal bir sneakers, normal bir chino pantolon, normal bir sweater ile gider diğerlerine de bir bakarsın. Erkek isen.

Kadınlar için daha esnek olur ekseriyetle bu kılık kıyafet şeysi. Kot, normal bir çift sneakers ayakkabı, üste de bluz, tişört neyse zaten önlük var. Tamam işte.

Etek, tayyör, elbise falan giyme, her yola giden bir kıyafetle git ilk gün sonrasına bakarsın.
  • bos gezenin bos ustasi  (07.07.18 15:04:18) 
Hava sıcaktır şimdi Türkiye'de onu hesaba katmadım. Yakalı düğmeli tişört varsa onu giy üstüne yoksa da sade bir tişört.


  • bos gezenin bos ustasi  (07.07.18 15:05:03) 
Oyleyse guvenlik onlemlerine uygun giyinirsen kimsenin ne giydigine takacagini dusunmuyorum. Ama bu benim fikrim, en azindan Avrupada gordugum yerlerde bu sekildeydi :D


  • superfluid  (07.07.18 15:24:56) 
onlar zaten ilk gün iş güvenliği eğitimi vermek zorundalar, orada anlatırlar. ama genel olarak şort, sıfır kol t-shirt, etek, terlik, sandalet yasak.


  • giovanne  (07.07.18 16:37:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.