[]

cukur

selamlar

uzun suredir hic bir turk dizisi izlemedim avrupa yakasina tekrar tekrar sarma disinda. reklamda calisiyorum ben, sette iki tane fikrine begenisine guvendigim kisi cukur cok iyi cok muhtesem bir isti dedi. hep duydugum da bir dizi oldugu icin merak ettim actim. bir bolumune tahammul edemedim. bazi seyler cok guzel bazi seyler cok cig. senaryoyu begenmedim ya da ilerleyis bicimini kopuk yapisini abartili altyapisini falan. biraz overrated degil mi? bir kac iyi cekim teknikleriyle hemen bir diziyi cok muhtesem soyle muhtesem diye ilan etmek tuhafima gitti. herkes begenmis galiba. ben baya sikildim.


 
Bana da aynısı oldu. Türk dizisi izlemiyordum. Sonra bu diziyi kuzenim önerdi. Hiç de hoşuma gitmedi. Zaten mahalleli polis kavgaları ayrıca ilgi alanımda değil. Bakalım belki bir gün Fark gibi bir bilimkurgu yaparız.


  • Traveller  (07.07.18 09:28:02) 
birazcık öyle, mesela bir ezel değil, senaryo çok yavan. ama sanırım sosyal medyanın etkisiyle özellikle dizi sembollü ürünler, otizm desteği, oyuncuların popüler olmasından filan derken baya iyi reklam yaptılar, daha fazla kişiye ulaştılar.


  • ocanal  (07.07.18 11:09:04) 
3. sınıf dizi bence. Abartılıyor.


  • dilemma of subscribtionability  (07.07.18 11:09:10) 
fi ve şahsiyet dizilerini tavsiye ederim.


  • redskull  (07.07.18 11:34:38) 
çukur'u da izlemiş biri olarak, fi ve şahsiyet öneriyorum ben de.

ama bence problem şu dönemde televizyona dizi yapmakta, reklam vereceğiz diye çok uzun tutuyorlar, haliyle senaryoda saçmalamalar, klip şeklinde aralar, flashbackler derken insan yoruluyor sıkılıyor.

aynı senaryoyu daha yoğun kısa ve internet için çekseler yine gideri var bence çukur'un da.

şu an oturup çukur izlemek ciddi vakit kaybı.
  • ocanal  (18.07.18 20:54:36 ~ 20:55:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.