[]

kahve disinda uyku acici ne var?

selam dostlar,
vardiyali calisan ve haliyle uyku ve enerji sorunu ceken birisiyim, maalesef kahve ile bir turlu barisamadim, enerji icecegi de kullanmak istemiyorum neredeyse tamami seker fabrikasi gibi,
simdi benim uykumu acacak veya enerji verecek sekersiz, mumkunse gazsiz ve kahve disinda ne olabilir acaba?
imkansizi mi istiyorum bilemedim ki..

 
www.google.com.tr

enerji içeceklerinin ana maddesi olan taurin'i toz halde su ile alabilirsin, tatsız bi şeydir, spor yapanlar için supplement olarak satılıyor.
  • zebragibi  (06.07.18 19:53:54) 
Matcha.


  • buf-e kür  (06.07.18 19:59:00) 
Elma


  • all girls dream  (06.07.18 19:59:21) 
Yesil cay


  • crown  (06.07.18 20:02:40) 
Elma +1, bir de uyku açmasa da ayakta tutması için bol su içilebilir, çiş getiriyor uyuyamıyorsun.

Bir de kahve içmeyenler için ginseng ve orzo kahveler var, kahvesiz kahve, nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak. Orzo sanırım kafeinsiz ama ginseng enerji veriyodur.
  • mirafiori  (06.07.18 20:03:07) 
İçecek değil de biberiye spreyi vardı bir arkadasta bu amaçla kullandığı, ben de denedim öneririm. alerjik tepkiler geliştirme ihtimalin yoksa aktarlara bir bak bakalım bulursan, yüzüne sikiyorsun gözlerini kapatıp.


  • dafaisss  (06.07.18 20:51:24) 
kolayla kahveyi karıştırıp içiyorum ben sınav zamanı lazım oldugunda.


  • Olric  (06.07.18 21:00:20) 
otobüs şöförleri soda ile karıştırıp içer nescafeyi.

arkadaş kolayla karıştırmış. demek bir bildikleri var.
  • killerbee  (06.07.18 23:07:04 ~ 23:07:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.