[]

2000 TL Bütçeye Akıllı Telefon

Artık iPhone'a para vermek istemiyorum. Android ile de ciddi münasebetim olmuştu. Özetle 2000 TL bütçeye şöyle beni birkaç sene götürecek güzel bir telefon arıyorum. Özellikle kullanıp memnun kaldığınız varsa müteşekkir olurum.

Şimdiden teşekkürler.


 
huawei p20 lite


  • tamamhosdiyonda  (06.07.18 19:04:44) 
P20'den çok Mate 10 Lite öneririm. 400 lira daha ucuz Mate ancak teknoloji sayfalarında bile P20'den çok bunu öneriyorlar. İkisi arasında kalıp 1800 TL'ye Mate 10 Lite aldım ve çok memnunum. Özellikle şunu da belirteyim, önceki telefonum 7 Plus'tı.


  • captainimsi  (06.07.18 19:48:15) 
Abi 2000 tl verip Çinli telefonun kırpılmış Lite versiyonunu öneriyorsunuz kendimden geçiyorum ya. Alma kardeşim Lite falan. Flagship modeline sözüm yok ama Huawei Lite modelleri çok da iyi değildir.

Bu paraya XZ1, Nokia 8, Asus Zenfone 5 falan geliyor. İlle de Çin pazarı lazımsa Xiaomi Mi Note 3 gibi bir cihaz düşünün. İlle Huawei olacaksa da Honor 10 gelecek yakında onu bekle.

Biraz yüksletirsen de Samsung Galaxy Note FE alabilirsin.
  • bos gezenin bos ustasi  (06.07.18 23:28:44) 
Mi6


  • karabela  (07.07.18 14:47:21) 
Xiaominin mi note 3 dışında diğer telefonlarında 6 gb ram ve 16 mp ön kamera yok.Şuan en iyisi bu hocam.Gidip istediğiniz modellerle karşılaştırın xiaominin en iyisi bu


  • smokee  (10.07.18 21:11:53 ~ 21:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.