[]

Nasıl mail atsam?

Şöyle ki;
Tanıdığım birisi, baya bilindik bi inşaat firmasının yurtdışında olan şantiyesinde proje müdürü.
Ben bayram tebriği sırasında onun bana başka bi şantiye başlayacağını eğer düşünürsen cv'mi iletmemi istediğini söylemişti.
ben de yolladım cv'mi. o mailden sonra 2 3 kere daha mail attım. mailleştik.
en son mail attığımda; bir gelişme var mı gibisinden, henüz cevap alamadım.
şimdi o baya saydığım birisi. mail atıp atıp itici olmak da istemiyorum.
ama baya da merak ediyorum ne olacak ne bitecek gibisinden. 5 aydır işsizim artık sıkıldım. son mail attığımdan beri 10 gün geçmiş. sizce nasıl bi üslup kullanıp yazsam? başka işler de önüme çıktı falan deyip oyle mi sorsam etsem?
bilemedim..

 
bu tarz adamlar çok yoğundur, büyük ihtimal iş yoğunluğundan bakamamıştır. başka bir iletişim kaynağı varsa oradan irtibata geçin. yoksa beklemekten başka çareniz yok. ısrarcı olmak sizi aciz gösterir.


  • tanrinin kudret eli  (06.07.18 19:45:52) 
bence mail atmayın. arayın sizi de rahatsız etmrk istemiyorum ama plan yapmak durumundayım net bir bilgi var mı dyin. belki de cv niz masasinda bekliyordur. arada sıkıştırmak iyidir. ama kibarca. olmuyorsa da olmadigini bildirmesi gerek.


  • tukenmez adam  (06.07.18 22:26:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.