[]

ev icin internet

fiber olmayan yerde hem istanbul hem bursa icin en iyi adsl internet paketleri fiyat performans olarak nedir? ne tavsiye edersiniz?

inanilmaz hizli olmak zorunda degil 8-16mbps uygundur ama söylenen hizda olmasi tercihimdir. ve insani keriz yerine koymayan bir saglayici olursa cok sevinirim.

tenkyu

 
konu altyapıyla alakalı ve bu ülkede altyapıyı türk telekom sağlıyor genelde. eğer ttnet ten düzgün hizmet alabiliyorsanız aşağıdakilerden de alırsınız:

bunların hepsi akn'siz ve taahhütsüz paketlerdir.

netspeed adsl 16 mbite kadar sınırsız 44 tl
turk.net vdsl 35 mbit 65 tl (isterseniz 1 aylık indirim kodu verebilirim)
millenicom 100 mbite kadar 70 tl
  • ozdek  (06.07.18 11:51:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.