[]

Babayla tatile gitmelik yer

Baba kisisiyle tatile gidecegiz basbasa ancak kendisi butun secenekleri bana bıraktığı icin ziyadesiyle kararsizim bunun en büyük nedeni babamin biraz memnuniyetsiz bir insan olmasıdır,bildigim sey kendisi ne cok kalabalık ne de cok sakin bir yer ister, aklimda kaş var sistemini bildigim bir yer ama 65 yasindaki birisiyle yaklasik bir hafta yapabilir miyim bilemedim onun disinda aradigim yer kaş gibi butik oteller olsun kahvalti dahil, denizi temiz ve denize gitmek cok sorunlu olmasin cok kalabalik olmasa da en azindan atm cay bahcesi vs gibi yerler olsun, aksam yemegi de cok pahali olmayacak neresi var acaba kendisine arkadaslari alanya demis ancak en son kendisi oraya 15 yil once gitti simdiki yogun goc ve betonlasmadan haberi yok, uzun yazdim onerilerinizi bekliyorum tesekkurler. Kalkan? Akyaka? Marmaris ve beldeleri? Fethiye ve beldeleri? Kemer ve beldeleri?




 
ziyadesiyle yunan adaları diyorum. Sakız adası Emporios Koyu kafa dinlemelik bir yerdir.65 yaş gençleşir orda.


  • dokuzeylul  (06.07.18 11:09:18) 
Bence kaş doğru tercih. Betonlaşmadan rahatsız olsa da kaşın hala güzel koyları, ormanlık alanları var. Birlikte tekne turuna katılırsınız, severse ve sağlık engeli yoksa dalış deneyebilirsiniz. Sıkılmazsınız bence o da memnun kalır.


  • megalomaniac  (06.07.18 11:11:00) 
soruda bahsedilen baba benim de babam olduğu için, adrasan ve çıralı'yı öneriyorum.


  • beyteper canavari  (06.07.18 13:18:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.