[]

yavru sokak kedisi ölüyor acil yardım!

binamızın önünde 5-6 yavru kedi var. yaklaşık 2 aylık falanlar heralde. anneleri olmadığı için biz bakıyorduk. bi tanesinin gözünde akıntı vardı bende tobrased damla damlatmaya başladım. ancak iştahı yok ve öksürüyor durumu her geçen dakika daha kötüye gidiyor. diğerleri benden kaçarken bu sanki beni kurtar diye yanıma geliyor. daha bursum yatmadığı için veterinere götürecek param yok. nöbetçi eczaneye gidip bebekler için olan antibiyotik şuruptan istediğimde reçetesiz veremeyeceğini söyledi. yavru kedi için olduğunu söylediğimdede bön bön yüzüme baktı. allah için yardım edin. veteriner varsa aranızda reçete yazarsa ben gider ilaçları alırım. yaşatalım şu yavruyu ya.




 
Kardeş neredesin, hangi il/ilçe?


  • inawen  (05.07.18 22:56:00) 
Denizli pamukkale üniversitesinin ordayım kedinin gözlerine tobrased iyi geldi sanırım ama yemek yemiyor ve öksürüyor, halsizliği devsm ediyor


  • racesssssss  (05.07.18 23:06:12) 
Belediye veterineri yok mu? ALO 153 diyor internet.

kirikkuyruk.com
  • Lim5  (06.07.18 02:36:10) 
  • Lim5  (06.07.18 02:37:12) 
göz iltihap kaynağı sadece pislikten olmaz. solunum yolu hastalıkları da buna neden olur. öksürüyor da dediğinize göre durum buna benziyor. veterinere götürün bir baksın, sokka kedisi diyin para almayabilir. ben de öğreciyim dersiniz


  • oscar  (06.07.18 03:45:52) 
kediciği belediyenin sokak hayvanları kliniğine emanet ettim. daha sonrada sahiplendireceklerini söylediler. umarım kurtulur..


  • racesssssss  (06.07.18 14:09:41) 
İki gün sonra arayın lütfen bıraktığınız yeri. Peşini bırakmayın. Peşini bırakınca onlar da sallamayabiliyor ve sonra belediyenin kliniğinde ölüyorlar.


  • inawen  (06.07.18 14:52:10) 
Sahiplendiremezler her yer yavru kedi kaynıyor. Muhtemelen rastgele bir yere bırakıcaklar dağa, ormana, kırsala. İçiniz hiç rahat etmesin yani, lütfen arayın, gidin sorun, takip edin, tedavi edilirse ve yaşarsa bulunduğunuz yere geri getirin.


  • hipopotamus  (12.07.18 17:13:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.