[]

Uzun soluklu zayıflama grubu yeni üyelerini arıyor.

Sen de gel, zayıfla, taş gibi ol...

Koşullar:

-İlk katılım esnasında beden kitle indeksi 30.5 kg/m2 yahut üstü olmak.
-İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyor olmak.
-16 yaşından büyük olmak.
-Bir haftalık, bir aylık gibi hedeflere sahip olmamak. Uzun vadede zayıflayıp da bir daha kilo almamaya niyetli olmak.
-İki üç ay içinde mucizevi değişim gibi bir şey aramamak. Uzun soluklu bir maceraya atılacağının ve bu macera sırasında yalnız olunmayacağının bilincinde olmak.
-İdeal kiloya ulaştıktan sonra, zayıflamaya çalışan yeni arkadaşlara yardımcı olmayı taahhüt etmek.
-Haftada bir yahut iki kez (programa göre) fiziksel olarak grup toplantısına gelmeyi taahhüt etmek.
-Sadece zayıflamayı ve aktif bir yaşamı amaçlamak. (Sosyalleşmek, eğlenceli vakit geçirmek, hatun/oğlan düşürmek, fuck buddy yahut hayatının aşkını aramak, politik yahut ideolojik takılmak isteme amacıyla gelecekseniz, sağolun, gelmeyin. Başka mecralarda şansınızı deneyin.)

Grup tamamen gönüllülük esasına dayandığından, hiçbir şekilde katılım ücreti vs. talep edilmez. Ancak, diyetisyen ve psikolog/psikyatr eşliğinde yapılan grup terapilerine katılacak olan üyeler için cüz'i miktarlarda seans ücreti alınır. Komisyon, vs. hiçbir aracı ücret talep edilmez.

Hit and run yasaktır. Her üyenin en az gruptan kazanımları kadar gruba katkıda bulunması koşulu vardır. Dolayısıyla gelip sadece bir kenarda oturma şansınız yok. Grup üyeleri arasında sponsor sistemi bulunmaktadır. Birbirinizin takipçisi olacaksınız yani.

Grupdaki kadın/erkek oranını eşit yahut eşite yakın (%40 ile %60 arasında) tutmaya çalıştığımızdan, bazen kontenjan sıkıntısı yaşanabiliyor. Böyle bir durumda bekleme sırasına ekleniyorsunuz.

Anladığınız üzere bu zayıflama grubunun hedef kitlesi "ay şekerim, yaz gelmeden beş kilo atmam lazım" diyenler değil, hayatında kalıcı bir değişikliğe ihtiyaç duyan ama bunu henüz başaramamış şişman, obez yahut ileri obez bireyler; bir sorun olduğunda kendisini yemek yerken bulanlar; hareketli bir yaşam isteyen ama yaptığı tüm spor evden bakkala gitmekten öte olmayanlar gibi kronik vakalar. Sen de eğer bir değişime kararlıysan ve kendini bu topluluğa ait hissediyorsan, bize ulaş.

Türkçe konuşabilen her bireye açığız. Uyruk, cinsiyet, medeni hal, maddi durum, yaş (16'dan büyük), görüş, din, ideoloji, sosyal statü vb. farketmeksizin tüm şişmanların başımızın üstünde yeri var :)

Duyurudan katılmak isteyenler bana "kilo, boy, yaş, cinsiyet, oturulan ve/ya okunan, çalışılan semt" bilgilerini mesaj atabilirler.

tereddütler üzerine önemli hatırlatma: ponzi, saadet zinciri, lr, herbalife vs. herhangi bir oluşum değildir. sizden adam bulmanızı isteyen, para isteyen, hediye veren vs. kapitalist dünyanın oyunlarından bir şey değildir. bobrek.avi değildir :) bir ürün, hizmet yahut kuruluş reklamı, bir mezhep, ideoloji, cemaat, vakıf vs. atraksiyonu değildir. dolandırıcılık teşebbüsü vs. değildir. tek başına zayıflayamayan bir insan tarafından düşünülüp, "bizim ülkede niye grup terapisi ve sponsorluk sistemi yok" hisleriyle başlatılmış bir oluşumdur. herhangi bir bürosu, sosyal medya grubu, internet adresi, reklamı vs. bir şeyi yoktur. kimseden ücret, ayni yahut nakdi bağış vs. talep etmez. sizi madden yahut manen sömürmek gibi bir durumu yoktur. ille de bir benzetme yapacaksanız mesela bir freecycle yahut bir ücretsiz kurs benzetmesi yapabilirsiniz.

not 2: cinsiyet oranına limit konulmasının sebebi, grubun bir kadınlar kulübüne yahut halı saha kadrosuna evrilmemesi içindir. altında başka sebepler aramayın :)

son not: "uzun soluklu"dan kasıt, "uzuuun zamandır devam eden" değil, "katılım sürecinin uzun soluklu olması"dır.

 
Katılanların amacı "eğlenceli vakit geçirmek, hatun/oğlan düşürmek, fuck buddy yahut hayatının aşkını aramak" olmasın deyip sonra da kadın erkek oranının yarı yarıya olmasını istiyoruz demek çelişkili olmuş.

Amaç kilo vermekse/verdirmekse size ne katılımcıların cinsiyetinden!
  • yemrem  (05.07.18 22:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.